Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem szerintetek? Kb 4 hónapja szakítottunk a volt barátnőmmel, akivel 4 évig voltunk együtt távkapcsolatban. Neki két hónapra rá lett valakije, de utána én még kocsival elmentem hozzá, hogy rendesen megbeszéljük. Nekem még nincs senkim.
Figyelj, ha már most is csak tartalék pasinak akar a csaj, akkor ha most dobja is a pasiját, majd jön neki egy jobb másik, és te mindig csak tartalék leszel.
Ha igazán szeretne, és hűséges akarna hozzád lenni, már eleve nem hagyott volna el.
Szerintem már tegyél le mégcsak a lehetőségről is, hogy vele legyél, és a lelki jóléted érdekében mond meg neki, hogy egy darabig lezársz vele minden kapcsolatot.
Majd ha találsz a jövőben egy igazán rendes lányt, aki nem hagy el, és hiteget a játékaival, te is rájössz, hogy ez volt a jó döntés.
Kedves kerdezo! Te semmit nem kell bizonyits a lanynak. Olvasd el figyelmesen amiket en es/vagy a tobbi hozzaszolo tanacsol(t) neked.
Egyetlen esetben erne meg, hogy tovabb erdeklodj a csaj utan, az, ha “atallna” a te oldaladra. Ennek az altalad mondottak alapjan kb nulla az eselye. Siman csak papucskodsz, erre viszont nem vevo a masik. Lepj tul rajta, utolag ra fogsz jonni, hogy kar volt idot pazarolj ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!