Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet rendesen egy ilyen kapcsolat?
17 éves srác vagyok, van egy barátnőm, akivel fél éve vagyunk együtt. Egy haverom azt mondta hogy ezek a dolgok miatt valószínűleg tönkre fog menni a kapcsolatunk, de nem értem hogy miért:
Barátnőm német zsidó családból származik, az édesanyja alig beszél magyarul.
Szűz én meg nem.
Vegán, én meg annyi húst zabálok általában, hogy gyakorlatilag egy vaddisznó a reggelim egy kádnyi disznózsírral.
Ő nagyon félénk, de nagyon szeret, és abszolút nem zavar, hogy nagyon lassan jutottunk el még a csókig is, én pedig elég magabiztos vagyok.
Mit gondoltok?
Ha mindketten tiszteletben tartjatok a masik erzeseit, velemenyet, akkor lehet par szep evetek egyutt.
De hazassagot nem javasolnek, mert kozos haztartasban nem igazan lehet ket kulon eletmodot folytatni.
Utolsónak:
Antiszemita nem vagyok, de az egyéb kisebbségekkel igen komoly problémám van, és nekik is, szóval :D
Az óvatosság, nost viszont az hasznos, még ha csak megfigyelés szinten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!