Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek működhet rendesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet rendesen egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok, van egy barátnőm, akivel fél éve vagyunk együtt. Egy haverom azt mondta hogy ezek a dolgok miatt valószínűleg tönkre fog menni a kapcsolatunk, de nem értem hogy miért:

Barátnőm német zsidó családból származik, az édesanyja alig beszél magyarul.

Szűz én meg nem.

Vegán, én meg annyi húst zabálok általában, hogy gyakorlatilag egy vaddisznó a reggelim egy kádnyi disznózsírral.

Ő nagyon félénk, de nagyon szeret, és abszolút nem zavar, hogy nagyon lassan jutottunk el még a csókig is, én pedig elég magabiztos vagyok.

Mit gondoltok?

2017. jan. 24. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek egymást nem fog tönkremenni.
2017. jan. 24. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg az ellentétek vonzák egymást.
2017. jan. 24. 21:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Vitánk gyakorlatilag még nem volt, jó is így
2017. jan. 24. 21:56
 4/9 anonim válasza:

Ha mindketten tiszteletben tartjatok a masik erzeseit, velemenyet, akkor lehet par szep evetek egyutt.

De hazassagot nem javasolnek, mert kozos haztartasban nem igazan lehet ket kulon eletmodot folytatni.

2017. jan. 25. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Miért menne tönkre? Fogadjátok el egymást olyannak amilyen a havert meg koptasd le.
2017. jan. 26. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Én sem értem, de a körülöttem élők ezt sulykolják
2017. jan. 26. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne hallgass rájuk, csak a SZÍVEDRE meg a józan eszedre!!!!
2017. jan. 27. 17:25
 8/9 anonim válasza:
100%
Az ellentétek egyáltalán nem vonzzák egymást, de ezek még nem olyan nagy ellentétek. Én inkább az első miatt aggódnék, mert "előítéletes" vagyok, de ha nem vagy antiszemita, szélsőjobbos, akkor működhet. De én azt tanácsolom, légy óvatos.
2017. febr. 3. 21:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Antiszemita nem vagyok, de az egyéb kisebbségekkel igen komoly problémám van, és nekik is, szóval :D

Az óvatosság, nost viszont az hasznos, még ha csak megfigyelés szinten is.

2017. febr. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!