Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kéne tennem szerintetek? ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem szerintetek? Kb 4 hónapja szakítottunk a volt barátnőmmel, akivel 4 évig voltunk együtt távkapcsolatban. Neki két hónapra rá lett valakije, de utána én még kocsival elmentem hozzá, hogy rendesen megbeszéljük. Nekem még nincs senkim.

Figyelt kérdés
De ő szinte minden este ír nekem/felhív. Akivel találkozok, mindenkire féltékeny. Én próbálom nem keresni, de ő mindig megteszi. Mindig elmondja, hogy a csávója mennyire rosszul bánik vele, és, hogy tőlem jobban soha senkit nem fog szeretni. De amikor felhozom, hogy hagyja ott, azt mondja “nem tudom mit csináljak” ui.: biztos kihagytam pár dolgot. Ha eszembe jut, hozzá írom.

2020. dec. 3. 11:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Eleg egyszeru a dolog. Ha teged szeret es te is akarod ot akkor hagyja ott a masik sracot MOST.

Ha erre nem hajlando akkor jobban teszed ha lezarod a dolgot rendesen, azaz kozlod vele, hogy ne keressen. Baratkent sem! Ilyen nincs, hogy baratod tudjatok maradni, folyamatosan csak csungeni fog rajtad es az energiadat elszivni. Hidd el haver neked is jobb lesz.

Soha ne engedd, hogy egy lany tartalekkent vagy lelki szemetladakent tartson. Ha jol ertem most pont ugy viselkedik veled mintha a baratnoje lennel. Elmeseli neked a lelki dolgait csak epp nem akar fizikailag veled lenni. Kell ez neked?

2020. dec. 25. 06:13
 12/25 A kérdező kommentje:
Tudom, persze! Teljes mértekben igazad van, és köszönöm! Azt mondta, hogy picit később teljes mértékben lehet róla szó. Gondolom így az ünnepek körül nem akarja dobni a palit, vagy nem is tudom miért mondja. Meg most, hogy szünet van ugye, nagyon sokat tudnak együtt lenni, így gondolkodni sincs ideje. Majd szünet után keresem, kíváncsi leszek, mi lesz. Már sajnos egy napja nem írt vissza, és tök felszínesen reagál mindenre, mondjuk 98%-ban azért, mert ideges. :/
2020. dec. 26. 03:17
 13/25 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs.. Itt a legutóbbi kérdésem. Ez talán frissebb a helyzetre vonatkozóan.
2020. dec. 26. 03:19
 14/25 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Ismet mentseget keresel. Hiddel el, ha MOST nem szakit kesobb se fog. Es ha fog akkor is keres mast te meg maradsz tartalekvaganyon. Mi az, hogy unnepek korul nem akarja dobni?? IGEN! unnep van, szabadnapok, pont most dobja, hogy VELED! lehessen. Pont most lehetnetek TI egyutt. Oreg, az az erzesem, hogy olyan szeker utan futsz ami nem akar felvenni. Egy biztos: a nok a magabiztos pasikat szeretik, az olyanokat akik nem viselkednek pincsi kutyakent hanem a sarkukra allnak. Amikor erzik, hogy nem te futsz utanuk hanem nelkuluk is tok vagany srac vagy es ha akarnak veled lenni akkor nekuk kell teperniuk erted akkor valtozik a hozzaallasuk. Ha meg nem valtozik akkor nem vagytok egymasnak teremtve.

Tapasztalatbol irtam a fentieket, 38 evesen lattam egyket dolgot mar.

2020. dec. 26. 06:43
 15/25 A kérdező kommentje:
Akkor mondjam meg neki, hogy akkor tényleg válasszon? És utána ne is keressem? Volt egy időszak, amikor szinte csak ő keresett. De mindenképp kivárom a szünet utáni időszakot. Úgy szerintem labilisabb. De köszönöm!
2020. dec. 26. 12:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Mondd meg, hogy adsz meg egy utolso eselyt, de most dontson. Aztan meg ne keresd. Ha unnepek utan lesz akkor megint tavkapcsolat. Ennyi idosen szex nelkul nem mukodik a dolog, szoval a csak tavkapcs mese.
2020. dec. 26. 14:11
 17/25 A kérdező kommentje:
Hetente találkoztunk, szóval ezzel nem volt baj:/ meg nyáron alapból oda is költöznék.
2020. dec. 26. 17:53
 18/25 A kérdező kommentje:
Lassan egy napja meg sem nézte, amit írtam. Gondolom azért, mert a gyerekkel van, és nem akar emiatt ezzel foglalkozni. Amit megértek, én is ezt tenném. El kéne érnem, hogy ő keressen. Egy hónapja sincs, hogy ő hívogatott minden este. De most a szünet miatt eléggé szarban vagyok úgymond. De még egyszer írni meg nem akarok.
2020. dec. 26. 18:56
 19/25 anonim ***** válasza:
Ne irj. Bird ki. Ha o ir akkor is hagyj 1-2 napot mig megnezed amit irt.
2020. dec. 26. 19:34
 20/25 A kérdező kommentje:
Most így hajnalban írt, de csak a témát folytatva, ami tegnap abbamaradt. Őszintén tényleg nem tudom, mit csináljak. Már annyi mindent megtettem, amit más rég nem. De én tudom, hogy nekünk úgymond egymással kell lennünk. Pedig én soha nem voltam az a nyálas típus, és igazából ezt sem azért írom.
2020. dec. 27. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!