Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem szerintetek? Kb 4 hónapja szakítottunk a volt barátnőmmel, akivel 4 évig voltunk együtt távkapcsolatban. Neki két hónapra rá lett valakije, de utána én még kocsival elmentem hozzá, hogy rendesen megbeszéljük. Nekem még nincs senkim.
Eleg egyszeru a dolog. Ha teged szeret es te is akarod ot akkor hagyja ott a masik sracot MOST.
Ha erre nem hajlando akkor jobban teszed ha lezarod a dolgot rendesen, azaz kozlod vele, hogy ne keressen. Baratkent sem! Ilyen nincs, hogy baratod tudjatok maradni, folyamatosan csak csungeni fog rajtad es az energiadat elszivni. Hidd el haver neked is jobb lesz.
Soha ne engedd, hogy egy lany tartalekkent vagy lelki szemetladakent tartson. Ha jol ertem most pont ugy viselkedik veled mintha a baratnoje lennel. Elmeseli neked a lelki dolgait csak epp nem akar fizikailag veled lenni. Kell ez neked?
11-es vagyok. Ismet mentseget keresel. Hiddel el, ha MOST nem szakit kesobb se fog. Es ha fog akkor is keres mast te meg maradsz tartalekvaganyon. Mi az, hogy unnepek korul nem akarja dobni?? IGEN! unnep van, szabadnapok, pont most dobja, hogy VELED! lehessen. Pont most lehetnetek TI egyutt. Oreg, az az erzesem, hogy olyan szeker utan futsz ami nem akar felvenni. Egy biztos: a nok a magabiztos pasikat szeretik, az olyanokat akik nem viselkednek pincsi kutyakent hanem a sarkukra allnak. Amikor erzik, hogy nem te futsz utanuk hanem nelkuluk is tok vagany srac vagy es ha akarnak veled lenni akkor nekuk kell teperniuk erted akkor valtozik a hozzaallasuk. Ha meg nem valtozik akkor nem vagytok egymasnak teremtve.
Tapasztalatbol irtam a fentieket, 38 evesen lattam egyket dolgot mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!