Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek gáz,ha csak 170cm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz,ha csak 170cm kb a barátom?

Figyelt kérdés

Olvastam itt egy kérdést nem rég,hogy kiírta egy làny,hogy a barátja csak 160 cm,na annak az ihletére én is megkérdezném ,hogy szerintetek gáz e,ha csak 170 cm kb. a barátom?

Habár kicsit több,mint a 160cm,de még néha ,így is volt ebből már konfliktus,pl. ugyanaz,mint amit a kérdező írt , hogy megakart védeni buliba mert egy részeg pali rám mászott,de egyáltalán nem ijedt meg meg semmi.

Szerintetek ez gáz? Én igaz 155 cm vagyok kb. ,de magassarkút nem nagyon szeretek felvenni,mert már akkor majdnem akkora vagyok mint ő.

16/l ő 19/f

2020. nov. 30. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Már bocs de te normális vagy?:D

Szintén 16L, én 163centi vagyok. És a fiú akibe a legjobban szerelmes voltam kicsit alacsonyabb nálam.(még mindig nem felejtettem őt el teljesen,pedig van barátom). A 170 már kb átlag magasság

2020. nov. 30. 16:57
 12/17 anonim válasza:

Szerintem sem ez kell fokmérője legyen egy kapcsolatnak.

Bár engem rettentően zavarna, ha csak ennyi lennék, én is 185cm vagyok. Gyakran el is gondolkodok rajta, hogy megőrülnék, ha alacsony lennék férfiként.

Exbarátnőmre is mászott rá egy fazon régen, volt vagy 190cm és nagydarab, de sikerült elkerülni a verekedést, úgy, hogy be volt állva teljesen.

Nem tudom mennyire vett volna komolyan, ha odamegyek 1 fejjel alacsonyabban.

De ezen nem lehet változtatni, szóval élni kell az életet.

2020. nov. 30. 17:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom mennyire vett volna komolyan, ha odamegyek 1 fejjel alacsonyabban."

Komolyan vett volna, ha a megfelelő ütést a megfelelő helyre viszed be. Egy verekedés kimenetele a kondíciótól és a technikai tudástól függ, nem a magasságtól.

2020. nov. 30. 17:06
 14/17 anonim válasza:

Pont ez a lényeg, hogy nem kellett verekedésbe bonyolódni, és el tudtam kerülni. Ütni meg akkor ütnék, ha nem áll le és minimum hozzám ér. Ha előtte teszem, nem jogos az önvédelem...

Én sem megyek neki egy kidobóembernek. Nyilván nem is akarnék, de csak egy példát mondtam.

2020. nov. 30. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén ki a faszt érdekel, hogy ki mit gondol?

Te sosem láttál alacsony-magas/ Kövér-vekony/ csunya-szep párt? 🤔

2020. nov. 30. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg ha téged tartana valaki túl alacsonynak, kedves kérdező, vérig lennél sértve, igaz?

Az a legundorítóbb, mikor egy hasonló adottságú ember gúnyol egy másikat. Holott neki kéne a legjobban tudnia, hogy milyen érzés, mikor amiatt az adottság miatt csesztetik.

Mégis hogy esne neked, ha a párod, akit szeretsz, olyanokat gondolna, hogy “ciki ezzel a lánnyal megjelenni mások előtt, kisgyereknek nézik, hát hogy fogja ez a gyereket is megvédeni a suliban” stb stb. Mert az általad oly megihlető kérdés ilyenekről szólt.

2020. dec. 1. 17:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel nem gáz, ha egy 180-190 centis pasi mellett egy törpének nézel ki?

Ha tényleg szeretsz valakit, akkor nem rugózol ilyeneket, hogy kinek mi a gáz.

2020. dec. 8. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!