Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan esik rosszul?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Két hete nem talalkoztunk, és jövő héten sem fogunk.

Még ezelőtt héten én felhívtam, és beszéltünk telefonon, azt mondta, hogy majd hétvégén úgyis felhív. Beszélünk.

Aha persze.

Azóta sem hívott fel.. Állandóan én szoktam felhívni. Nem kéne sokat beszélni, de azért 10-15 perc jól esne.

Úgy érzem elhanyagol. De nem érti meg, én meg nem akarom mindig ezzel csesztetni.

Most tényleg szomorú vagyok😔😔

19l/23f

2020. nov. 26. 23:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért vetettem fel a szünetet, mert te mondtad hogy nem akarsz szakítani, és ebben biztos is vagy. Azért gondold át, bár ahogy látom hajlasz afelé hogy elismerd, ez tényleg nem működik
2020. nov. 28. 20:01
 12/20 A kérdező kommentje:

Írt egy tök cuki szöveget. (De még mindig nem hívott fel). Mindegy is, írtam rá, hogy félek, ha majd összeköltözünk, akkor mégjobban eltávolodik tőlem, és azt nem akarom.

Erre már nem írt semmit..

Akkor utána már kezdtem ideges lenni, hogy nem igaz, hogy levegőnek nézi amit írok. Jó ez még egy alkalom. Oké.

Még mindig nem hívott. Írtam neki, hogy jó akkor ne beszéljunk amíg nem találkozunk. Hát ezt is levegőnek nézte. (Teljesen mást írt) na mondom ez szép.

Utána írtam még neki arra amit ő írt. Aztán tulajdonképpen elgondolkodtam, hogy mivan. Mármint ennyire leszar? És ez nekem kibszottul fáj.

És megírtam neki este, hogy akkor csak reggel meg este írjon, hogy azért meg van. (Én nem írok neki többet, elegem van) és gondolhatjátok. Erre se írt semmit. Reggel szokásosan írt.

De én most nem írok neki, az tuti. Már így is nagyon türtőztetem magam, mert amúgy már rég megírtam volna, csak nem akarok galibát.

Szóval szerintetek ez most mi?

Régen azt hittem, tök jó kapcsolatunk van, ilyen velünk meg se történik, most meg már hol tartunk? Hol rontottam el? Esküszöm régebben több "bajom" Volt de sokkal jobban figyelt, meg tényleg próbálkozott. Most meg hogy elismerem teljes mértékben, nem is traktáltam a bajaimmal, mintha én lennék az utolsó.

Nem tudom, lehet a hiánya miatt érzem ezt?

De ennyire csak nem érezném tévesen...

2020. nov. 29. 13:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mi a baja, aztán ha azt is figyelmenkívül hagyja akkor tiltsd le egy időre. Valószínűleg direkt csinálja, és nem érdekli hogy ezzel mennyire bánt. Ezek után teljesen jogosan haragudhatsz rá, és inkább próbáld meg te is figyelmenkívül hagyni őt, ha már ő is ezt teszi veled. Mondd meg neki hogy nem viselkedhet így veled, és ennek így nem lesz jó vége. Értékeltesd hogy baj van, de ha tényleg nulla a reakciója akkor nincs mit tenned, mint úgy állnod hozzá ahogyan ő hozzád
2020. nov. 29. 15:00
 14/20 A kérdező kommentje:

Tudom, de nekem ez elég nehezen megy.

Illetve attól félek, hogyha én is leszarom, akkor ennek végleg annyi.

2020. nov. 29. 15:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Ne tiltsd, csak tedd át a kéretlen üzenetek mappába. (A beszélgetésre hosszan rányomsz és bedob egy olyan opciót, hogy üzenetek figyelmen kívül hagyása.)

Habár szerintem több értelme lenne szimplán szakítani. Nem egészséges kapcsolat az, ahol taktikázgatni kell, sajnálom. :(

2020. nov. 29. 15:04
 16/20 A kérdező kommentje:

Letiltani nem tiltanám. Akkor jogosan sértődhetne meg.

Lenémitottam az üzeneteket. De amúgy semmi értelme mert így is mindig azt nézem, hogy vajon írt egy. 😂 tehát nem sok értelme.. Ahj gyerekek sírni tudnék.

2020. nov. 29. 15:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem sértődhetne meg jogosan, hogyha eleve ő az aki parasztul viselkedik!
2020. nov. 29. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Tiltani nem tiltanád, szakítani nem szakítanál.. akkor egy jó darabig nem fog ez a dolog előrébb menni. Belátod hogy rossz ez az egész ahogy van, de hatékonyan egyáltalán nem akarsz változtatni. Én a helyedben, akárhol is van a csávó, személyesen felkeresném és megmondanám neki a tutit. Így neten szarakodva (már bocsánat), nem tudsz előrébb lépni. Szerintem keresd fel ha tudod, végülis még a barátnője vagy. Ráadásul személyesen sokkal többet fogsz látni és hallani, mint telefonon keresztül. Keress megoldást, ha ennyire ellenzed a tiltást meg a szakítást (pedig szerintem mind tudjuk hogy az lenne a legjobb ötlet..)
2020. nov. 29. 16:42
 19/20 A kérdező kommentje:

De nem tudunk találkozni. Jövő hét hétvégén találkozunk.

És vele nem tudom, nem lehet beszélni. Ha mondok neki valamit hallgat. Ritka ha mond rá valamit...

2020. nov. 29. 16:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Ezt is jól megkaptam. Ezelőtt héten hívni akart de folyton csesztettem. Ezelőtt héten még nem is szóltam neki. Kész vicc. 😂😂
2020. nov. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!