Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan esik rosszul?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Két hete nem talalkoztunk, és jövő héten sem fogunk.

Még ezelőtt héten én felhívtam, és beszéltünk telefonon, azt mondta, hogy majd hétvégén úgyis felhív. Beszélünk.

Aha persze.

Azóta sem hívott fel.. Állandóan én szoktam felhívni. Nem kéne sokat beszélni, de azért 10-15 perc jól esne.

Úgy érzem elhanyagol. De nem érti meg, én meg nem akarom mindig ezzel csesztetni.

Most tényleg szomorú vagyok😔😔

19l/23f

2020. nov. 26. 23:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne erőltesd.

Ha fontos lennél, hívna magától.

Ennek vége.

2020. nov. 26. 23:08
 2/20 A kérdező kommentje:

De szeretem, ő is szeret, de ilyenkor komolyan semminek érzem magam....

Oké, hogy egy idő után más a kapcsolat. Én is változtam de én valahogy még azért szívesen beszélek vele. És fuhh. Nagyon rosszul esik.

Azzal azért kiegészíteném, hogy messengeren írásban beszélünk, és azért nem találkozunk, mert nem tudunk.

2020. nov. 26. 23:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt?

Ha igazán szeretne foglalkozna veled, és ha elmondod neki hogy neked valami rosszul esik azt figyelembe venné. Én mondanám neki hogy jól esne ha beszélnénk és találkoznánk és ha ő is keresne. Ha semmilyen törekvést nem mutatna a változásra akkor szakítanék.

Ne mérgezd magad egy ilyen kapcsolatban. Engedd el és keress olyat aki szeret és megbecsül.

2020. nov. 26. 23:45
 4/20 A kérdező kommentje:

3 éve. Én mondhatni, olyan rózsaszín ködben vagyok mint az elején. Nálam nem múlt el az a rajongás sem.

Ő pedig távolodott. Nem beszél már annyit arról, hogy mit csinál, nem beszél velem olyan sokat, amikor együtt vagyunk és intim dolgot szeretnék, sokszor inkább elutasít. És ez annyira rombol.

Tudjátok milyen rossz, amikor le akartok "feküdni" A pártokkal, de ő azt mondja, hogy inkább most ne, csak bujjunk össze. És a válasz hogy majd holnap, amiből ugyan úgy nem lesz semmi.

Akkor tegyük fel, megígéri, hogy megmassziroz, azt sem tartja be. Már egy ideje azt veszem észre, hogy nem lehet a szavára adni. És ez annyira rosszul esik, mert régen betartotta azt amit mondott. Ez nekem nagyon hiányzik.

Nem tudom, hogy túl reagálom/ilyen rossz a helyzet, de hiányzik az a törődés. Ha főzök, mondom neki jöjjön oda segítsen pl hagymát pucolni, vagy gombát vagdalni, és nem. Azt sem.

De alapvetően jó a kapcsolat. Jó mondjuk ezt így leírva...

De egyébként meg megértjük egymást és jó vele poenkodni is, meg hasonlók.

Csak (sok a csak, meg a de, tudom.) ez nem jó.

Ne írjátok, hogy ezt mondjam el neki is, mert elmondtam. Van amit nem is egyszer.

De félek, hogyha leszarom az egészet akkor meg teljesen eltávolodunk.😞

2020. nov. 27. 00:32
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Most olvasd el újra amit előttem írtál, utána pedig az előtte lévő válaszod. Szereted- eddig jót írtál, igen... De biztos az "ő is szeret" is helyén való?
2020. nov. 27. 01:15
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"messengeren írásban beszélünk"

Tudomásom szerint azon a portálon videó-telefonálás is lehetséges. Miért irogattok, ha beszéd közben láthatnátok is egymást, sokkal közvetlenebb kapcsolat.

2020. nov. 27. 05:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt (habár hamarabb.)

Még ha nem is arról van szó esetleg, hogy nem szeretne téged... Akkor is szimplán különböznek a kapcsolatotokat illető igényetek (azt illetően, hogy mennyit beszéltek). Mellette mindig hiányozni fog neked valami: a több törődés.

2020. nov. 27. 08:27
 8/20 A kérdező kommentje:

Szakítani nem akarok, ebben biztos vagyok.

De akkor szerintetek, hogyan hívhatnám úgymond a figyelmet magamra?

2020. nov. 27. 13:04
 9/20 anonim ***** válasza:
84%

És ha szünetet kérnél? Mármint, látszik hogy te sokkal többet adsz bele ebbe a kapcsolatba viszont ő valamiert kevésbé kötődik hozzád. Értem én hogy nagyon szereted őt, elválni mindig piszok nehéz, de ha nem hallgat rád és semmibe vesz, akkor nem lesz semmi jobb, hanem csak egyre szarabbul fogod érezni magad.

Mégis miért engeded hogy így bánjon veled? Senki se érdemli meg, hogy a párja direkt hanyagolja, főleg hogy elmondtad mi bánt, de nem érdekli őt. Nem érdeklik az érzéseid. Ez így nincs rendjén. Szerintem kérj szünetet, vagy ha nem akarsz akkor gondolkozz el azon hogy mégis mennyire lehetsz fontos neki, vagy mennyire becsül meg téged.

2020. nov. 27. 13:32
 10/20 A kérdező kommentje:

Nem akarok szünetet kérni, annak semmi értelme, akkor már inkább szakítás.

Nem tudom. Lehet én rontottam el a hülyeségeimmel.

Viszont már őszintén bele fáradtam abba hogy mondjam, hogy mi a bajom, mert úgy sem fog semmi lenni. Nem fog javulni. Régebben ha ilyen volt, akkor egy napig azért bírta hogy "jobb" (?) legyen, de most már azt sem.

Pedig úgy voltam vele, hogy egy kapcsolat úgy jó, hogy meg kell beszélni a dolgokat, de hát ugye nem egy ember van a kapcsolatban....

2020. nov. 28. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!