Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka amiert el tudod kepzelni a kozos eleteteket a parotokkal?
Talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy nem tudnánk egymás nélkül élni. Én legalábbis biztosan nem, de tudom, hogy ő is így vélekedik. Egyszerűen minden megvan a másikban, amire szükségünk van, ha leírnánk a számunkra tökéletes partnert, akkor egymást kapnánk válaszul.
Ilyen egyszerű. Illetve,el sem tudom képzelni, hogy lenne még olyan ember, aki elfogad engem úgy, ahogy vagyok, és én is őt. Voltak azért mélypontok, amikor majdnem szakítás lett a vége, mert alap dolgokban nem egyeztünk, ami nagy hiba, sok kapcsolat ilyenkor fut zátonyra, de mi inkább megbeszéltük, kompromisszumot kötöttünk, nem tudnánk szakítani, de nem úgy, mint a mérgező kapcsolatokban a párok. Nálunk nem mérgező, hanem különbözünk megis nagyon hasonlítunk :) Vannak súrlódások, néha nagyobbak a kelleténél, más pár már tuti szakított volna az első ilyen után, de mi annyi mindenen átmentünk már ketten, és mindig megoldottuk. Talán pont amiatt, mert szeretjük egymást. Majdnem 3 éve vagyunk együtt, talán ez nem sok idő, de valahol el kell kezdeni :)
Egyébként én nem hiszek abban, hogy örökkön örökké, persze a szívem mélyén remélem, hogy így lesz, de nem szoktuk ezt hangoztatni mert marhaság :D
Szóval ez az oka.
Ő 25,én 22 éves vagyok.
22/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!