Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez minden pasira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez minden pasira igaz? Az enyém miert csinálja ezeket?

Figyelt kérdés
Ki akartam tagitani a masik fulemet is(kicsire) mikor meg vettem, le idiotazott. Elotte azt mondta, hogy hat mindegy, en leszek csunya, nem o. Ma nezegettem smink ecseteket, mert el akarnam kezdeni kicsit plusszban sminkelni magam, megkerdezte, hogy miert nezegetem, ugy akarok kinezni, mint egy bohoc?! Mert hogy eddig nem csinaltam, most miert akarom. En meg mondom mivan?? Neki persze el lehet nezni ezt szt, mert az mar o.
2020. nov. 21. 02:25
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Ezt már kiírtad.
2020. nov. 21. 05:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem,általánosítás lenne ez akijelentés. Miért vagy vele együtt még? Az általa elképzelt modell szerint "szeret" csak. Ez olyan számomra, mint a hajszín kérdésének megvitatása
2020. nov. 21. 06:12
 3/3 anonim ***** válasza:
38%
Szerezz alibit, aztán lökd ki a tizedikről a mocskot! :)
2020. nov. 22. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!