Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem fogadja ezt el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadja ezt el?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel együtt vagyunk lassan fél éve. A "bökkenő" ott van, hogy 100+ km van közöttünk, és egyszerűen nem tudunk minden egyes hétvégén találkozni, főleg ha ilyen helyzet van. Sajnos úgy alakult a helyzet, hogy ezen a hétvégén édesapámat tesztelik a vírus miatt, és ezért nem tudok lejutni a barátnőmhöz, aki ezt nem fogadja el.. eddig szinte csak én mentem hozzá, előfordult olyan alkalom is hogy emiatt nélkülöznünk kellett, ő viszont nem nagyon jön hozzám, tulajdonképpen nyáron volt utoljára.. szerintetek hogy viszonyuljak ehhez?
2020. nov. 20. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem keress mást. Neki nem olyan fontos.
2020. nov. 20. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagytok házasok, ne legyél már papucs! Mégis mit vársz ettől a kapcsolattól? Kommunikáció?! Hagyd csak, hisztizzen, így is eléggé el van kényelmesedve, te meg kihasználva. Biztis, hogy ennek így van értelme?
2020. nov. 20. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát fiam te nagyon idiota vagy már ne is haragudj. Tudom a szerelem elvakítja az embereket meg minden de na:D

Szakíts vele. Ennek így nincs értelme és a csaj nem is fog változni. Hidd el ha vele maradsz előbb utóbb (inkább előbb) dobni fog :D

2020. nov. 20. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!