Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás miatt hasfájás?
Barátommal az együtt töltött idő után mindkettőnknek fáj a hasa. Neki csak kicsit, de én hihetetlen fájdalmat érzek, főleg az alhasi részen. Mintha egy tégla lenne a hasamon.
Ez lehet puszta véletlen, vagy állhat az a háttérben, hogy sokat csókolózunk?
Nem hiszem, hogy fertőzés, mert szerencsére nekem egy nyugtató mentatea után majdnem teljesen elmúlik. És tényleg nem először fordult elő.
Oké, most hülyén fogok fogalmazni, de nem lehet, hogy a szervezeteink nem tolerálják a másik baktériumait amik csókolózáskor átkerülnek?
Nos, én sokat "nézelődtem" a témában életem folyamán, de ilyenről még nem hallottam soha.
Valószínűleg csak véletlen. Aztán majd meglátjátok, hogy a következő alkalommal megismétlődik-e ez.
#4 legutóbb együtt voltunk kb este 5-6ig,utána itthon később 7-8 körül kezdődött egy gyengébb fájdalom, és másnap reggelre lett nagyon durva.
Most este 8-kor váltunk el, és 9k körül hopp a semmiből rámtört a kínzó fájdalom
Mit csináltatok??
Csóktól nincs önmagában ilyen. Ettetek valamit vagy ittatok??
Sok dolog lehet, de hogy egyszerre mind a kettőtöknél. Lehetne akár vakbél gyulladás is, de ugye így erre már pici az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!