Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért népszerű idősebb sráccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért népszerű idősebb sráccal együtt lenni?

Figyelt kérdés

Kedves lányok, itt a véleményetek kifejtenétek kérdésemre válaszolva, hogy miért népszerű ez? (Hogy a 15-20 éves lányok a 18-27 éves fiúkkal vannak)

Tenném fel nektek a kérdést, hogy adódik egyszer, hogy ezeknek a srácoknak a 98%-a sajnos nem a "felső" kategóriába tartozik, ezzel automatikusan kiváltva a korosztályukbeli lányok nem találják őket túl vonzónak.

Ez lehet viselkedés, vagy fizikum miatt.

Nincs mit tenni, ott vannak a kisebbek. És ugye nagyon kell az a női nemiszerv, nincs mit tenni.

Tenném fel a kérdést, hogy titeket biztos beetetve, hogy mennyire jó nők vagytok el is fogadjátok ugye ezt. Na de tenném fel a kérdést, hogy komolyan azt hiszitek, ha lenne ezeknek a srácoknak esélye a korosztályukbeli jól kinéző lányoknál, vagy idősebbeknél, komolyan azt hiszitek, hogy titeket választanák, a kölyköket? 😄

Nektek meg pont kapóra jön, mert akkor össze jön a történet, hogy biztos érett nők vagytok már gyerekkorotokban. Hogy álltok ehhez?

Nem véletlen, hogy a jól kinéző érett srácok nem a fiatalabbakra mennek.

2020. okt. 25. 18:13
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Jóval idősebb nőm van, úgyhogy pipa :D nem sokkal vagyok nálad idősebb egyébként. :D
2020. nov. 4. 23:03
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

#16 már ne is haragudj de akkor te hogy gondolod magad érettnek a nálad "sokkal idósebb" barátnődhöz??

Ez teljesen ugyanaz a helyzet a fiúknál is. Attól még hogy mi lányok vagyunk, nem fogjuk jobban elhinni valakinek ha ezt mondja nekünk. Ez annyira szexista f*sz gondolkodás...

2020. nov. 5. 18:38
 23/30 anonim ***** válasza:
22 sztem hagyjad ez egy IQ hulladék
2020. nov. 5. 19:39
 24/30 anonim válasza:
20%

Hát, én 19 vagyok, és valóban, a párom 38 éves. Lassan már 3 éve együtt vagyunk, de én például egyáltalán nem azért jöttem vele össze, hogy "érettebbnek" érezzem magam. Egyszerűen a saját korosztályomban nem találtam meg azt a minőségű és értékű partnert, aki nekem kell. A 18-26 éves fiúkorosztály eléggé meredek lejtő. Csak piálnak, és azon vannak, hogy minél több mindenki legyen meg nekik. Egy normális lánynak nem erre van szüksége. És igen, ha egy majdnem 20 évvel idősebb férfi kell ahhoz, hogy boldog legyen, akkor ez van.

(de egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy nekem vannak 15 meg 17 éves lányismerőseim, de őket nem az foglalkoztatja, hogy minél idősebb legyen a pasi, csak az, hogy legyen,mert ettől érzik magukat "felnőttnek". Meg hát manapság ez státusz szimbólumnak számít sajnos, hogy mindenkinek legyen valakije, nehogy szingli legyen.)

2020. nov. 5. 21:45
 25/30 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó! Nem azt mondtam, hogy mi nők érezzük magunkat érettebnek attól, hogyha van egy idősebb urunk. Szövegértés, könyörgöm

15.

2020. nov. 5. 21:48
 26/30 anonim válasza:
Bocsi, én a kérdező kérdésére válaszoltam. Te nem tudom, mit írtál. :D
2020. nov. 5. 22:05
 27/30 anonim ***** válasza:
24: azért ez már másik kategoria !
2020. nov. 6. 07:31
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

#13 vagyok

#Kérdező #16-os megjegyzésére

Meg tudom állapítani. Nagyon egyszerű: nem tudsz a saját korosztályoddal minőségit beszélgetni. És nem, elsősorban nem az IQ-ra, hanem az EQ-ra (érzelmi intelligenciára) gondolok. Nem lehet fiú barátod, ( nem úgy ) mert rögtön: jajj, biztos szerelmesek! Pedig nem igaz! Nekem van fiú barátom, akihez egyáltalán nem vonzódom. És ő se hozzám. De ezt az én korosztályom nem tudja felfogni. Egy 3-4 évvel idősebb srác viszont már igen. Érted? Persze, vannak kivételek, mondom, egy velem egyidős fiú tetszik nekem, és ő nem ilyen.

2020. nov. 7. 13:14
 29/30 A kérdező kommentje:

kedves 28-as!

Az nagy szívás, rajtam, és egy barátomon kívül az összes osztálytársunk olyan, hogy aki tetszik nekik lány azt körül állják, vagy megszivatják, de egyedül face to face elvéreznek.

Én nem ezek közé tartozom szerencsére.

2020. nov. 9. 13:56
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

28-as vagyok

Mondom, hogy vannak kivételek. ;)

2020. nov. 9. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!