Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért népszerű idősebb sráccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért népszerű idősebb sráccal együtt lenni?

Figyelt kérdés

Kedves lányok, itt a véleményetek kifejtenétek kérdésemre válaszolva, hogy miért népszerű ez? (Hogy a 15-20 éves lányok a 18-27 éves fiúkkal vannak)

Tenném fel nektek a kérdést, hogy adódik egyszer, hogy ezeknek a srácoknak a 98%-a sajnos nem a "felső" kategóriába tartozik, ezzel automatikusan kiváltva a korosztályukbeli lányok nem találják őket túl vonzónak.

Ez lehet viselkedés, vagy fizikum miatt.

Nincs mit tenni, ott vannak a kisebbek. És ugye nagyon kell az a női nemiszerv, nincs mit tenni.

Tenném fel a kérdést, hogy titeket biztos beetetve, hogy mennyire jó nők vagytok el is fogadjátok ugye ezt. Na de tenném fel a kérdést, hogy komolyan azt hiszitek, ha lenne ezeknek a srácoknak esélye a korosztályukbeli jól kinéző lányoknál, vagy idősebbeknél, komolyan azt hiszitek, hogy titeket választanák, a kölyköket? 😄

Nektek meg pont kapóra jön, mert akkor össze jön a történet, hogy biztos érett nők vagytok már gyerekkorotokban. Hogy álltok ehhez?

Nem véletlen, hogy a jól kinéző érett srácok nem a fiatalabbakra mennek.

2020. okt. 25. 18:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Elsősorban azért választ az ember idősebb párt, mert a korosztályánál érettebb így jobban illik az adott személyhez valaki aki az ő szintjén van illetve nem értem a logikát vagy hogy mi köze van a külsőhoz főleg hogy ez egy elég szubjektív téma.

Nekem special azért fontos hogy idősebb legyen nálam (min 3ev max 8-9) mert hamar kellett felnonom korán elkezdtem dolgozni suli mellett és mondjuk egy velem egykorú nem igazán ertette meg ezeket a dolgokat

Amúgy nem tudom mi ez a sok harag benned de elég szomoru hogy az “idősebb” baratnod (aki szinten valószínű hogy csak azért tart amiket te is leírtál ) nem tanít meg a tiszteletre

2020. okt. 27. 16:13
 12/30 anonim ***** válasza:
18%

Elég ,,öreg,, vagyok. 50. A fiatal kis pipik összeszedéséhez csak pénz kell.A gyámoltalanabbja már azzal is megelégszik ha adok neki százezret egy hónapban a smink cuccaira, meg párszor elviszem belföldön wellnesre.

Érdeklődőknek a plázákat ajánlom vadász terepnek.Sok rémítően ostoba liba lézeng.Árbócra velük.

2020. okt. 27. 19:19
 13/30 anonim ***** válasza:
40%
Nekem egy velem egyidős srác tetszik, de el tudom magam képzelni egy pár évvel idősebb fiúval. Ahogy már többen is írták, szellemileg kicsit előrébb vagyok a korosztályom legtöbb fiújánál, ( valahogy a 16 éves fiúk zöme még ott tart, hogyha tetszik nekik valaki, megszívatják ( tisztelet a kivételnek ) ) ezért nyilván jobban illek egy érettebbhez. De ezt csak úgy mondom, mintha irányítható lenne a szerelem, ha egy 18 éves fiú egy 14 éves lányba szeret bele, mit tud csinálni?
2020. nov. 3. 19:02
 14/30 anonim ***** válasza:
71%

#12 na igen de azt se felejtsük el hogy te a "fiatal kis pipik" - ről beszélsz, nem pedig az olyan normális lányokról akik érettek egy kapcsolathoz.

Az meg hogy 50 éves létedre tinilányokat használsz ki az baromira undorító.

4es voltam

2020. nov. 4. 15:40
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak akkor lesznek elég érettek hozzánk, ha néhány évvel idősebbek nálunk. Ennyi. (persze kivétel mindig van)
2020. nov. 4. 16:00
 16/30 A kérdező kommentje:

Ti kinek gondoljátok magatokat, hogy a korosztályotoknál öntörvényűen kinevezitek magatokat érettebbnek, már meg ne haragudjatok. :D

Nem inkább ezt halljátok, és elhiszitek? :D

2020. nov. 4. 21:14
 17/30 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb intelligens ember eltudja dönteni hogy mennyire érett a felfogása és azt hogy egy érettebb pár illik-e mellé vagy sem
2020. nov. 4. 21:22
 18/30 A kérdező kommentje:
Vagy csak nagyon kell az a bizonyos p*na és akkor a legintelligensebb ember vagy a földön :) akkor akármi is lehetsz, csak legyen p.
2020. nov. 4. 21:34
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam hogy ez lesz a reakciód, ha megtudod az igazságot.. Már ovodáskorban is megfigyelhető, hogy a fiúk le vannak maradva 1-2 évet. És ez így marad felnőttként is. (VANNAK KIVÉTELEK)

De jól van, akkor reklamáljál felőlem, ahelyett hogy barátnőt keresnél.

15. voltam

2020. nov. 4. 21:47
 20/30 anonim ***** válasza:
70%

De egyébként meg nem csak/feltétlenül értelmi intelligenciára gondoltam, hanem érzelmire is.

15. voltam megint

2020. nov. 4. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!