Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem szeretem?
Kb 3 hete vagyunk együtt, és ő mondta nekem hogy szeret. Viszont az a helyzet hogy én is nagyon nagyon kedvelem és fülig szerelmes vagyok, de még korainak érzem hogy kimondjam. Ezt el mondtam neki is és ő mondta hogy ezzel semmi baj nincs. Csak én kicsit feszült vagyok emiatt.
Úgy érzem hogy mostanság ezzel a tinik csak úgy dobálóznak egy hét után. Nekem viszont kell egy kis idő. Ti mit gondoltok erről?
Jól gondolod.
Tetszik a fiú, belelovaltad magad a "szerelembe", de ez még nem szerelem ám! Hogy valakibe igazán szerelmesek legyünk, ahhoz nemcsak kívülről kell szimpatikusnak lennie, hanem belülről, és főleg belülről. 3 hét alatt lehetetlen a Te korodban valakit belülről megismerni, de még felnőttnek sem nagyon. A fiú is csak elhamarkodta a kijelentést. Járjatok együtt, beszélgessetek mindenről, ami eszetekbe jut. Ekkor látjátok meg a másikon, hogy a LÉNYEGES DOLGOKBAN mennyire értetek egyet.
#5 mielőtt összejöttünk 4 hónapja ismertük egymást, elég bonyolult a sztorink szóval már szerintem elég jól ismerjük egymást
De köszi a választ
Tehát összesen bő 4 hónapja ismeritek egymást. Ha naponta 3-4 órát beszélgettetek, akkor talán ismerhetitek jól egymást, de szerintem túlértékeled ezt a viszonyt. Én óvatosabb lennék.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!