Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21L vagyok és nem vagyok benne biztos hogy ő az igazi, mit tegyek?
Volt ilyen pasim. Érzelmi zsarolásnak hívják azt amit művel.
Teljesen tönkre tett lelkileg. Le is fogytam , nagyon vékony lettem. Folyton szomorú voltam.
Neki mindent lehetett, nekem semmit.
Aztán szakítottam. Nehezen, de ravettem magam.
Szakítás után 2 honapig jott utánam, 1x az idő alatt le is feküdtem vele ismét de mondtam neki, hogy hiba volt.
Amint teljesen lekopott rólam, olyan volt mintha redbullt ittam volna. Szárnyaltam :D
Szerencse h szakítottunk, kiderült fel év után vegig csalt. (Másfél évig voltunk egyutt).
Sajnos úgy tönkre tett, hogy sokszor eszembe jut és attól félek h az aktualis parom is ezt csinalja, de csak az elmemben letezik ez. Szoval ne hagyd magad tönkre tenni. 20 voltam mikor szakitottam. Pedig azt hittem életem szerelme.:)
Elhitette, hogy én vagyok a rossz mindenben, s azért is nekem kell bocsánatot kérnem amikor ő beszélt velem ugy mint egy ronggyal. Sokat sírtam, szerintem depis is voltam, de nem voltam vele orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!