Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem az exem? 21/L
Figyelt kérdés
Exemmel 3 evig voktunk egyutt, es egy eve szakitottunk, azota neki es nekem is vokt egy rovid kapcsolatunk massal, es most tart mindkettonknek a masodik azota. Nem tudom miert, de nem tudom annyira "boldog" lenni, mint vele, pedig buta volt velem ami azt illeti... Rokonságban van ezert neha talalkozunk, es mikor meglatom, akkor nem erzek iranta ugy semmit, se jot, se rosszat. De mikor kozossegi oldalakon latom meg masok altal akkor kezdtem azt erezni, hogy kicsit feltekeny vagyok a mostani baratnojere. Aranyos, es szerintem boldogok egyutt, bar mindenki azt mondja, hogy nagyon ram hasonlit. Mit tegyek, es szerintetek miert van ez az erzes bennem, ha mar ugy erzem, hogy nem akarom ot vissza kapni?2020. okt. 13. 21:47
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg csak az egódat bántja a dolog. Velem is volt ilyen. Nagyon zavart, hogy az exemet az új barátnőjével láttam, de közben már nem szerettem őt. Rossz volt a tudat, hogy boldog, csak épp nem velem. Azóta ez az érzés elmúlt. Neked is el fog. :)
2/4 kombika válasza:
Ez vele is így volt, néha még most is megnézem az exem oldalát, pedig boldog kapcsolatban élek. Nincs ebben semmi rossz. Majd ha lesz párod nem fogsz ezen agyalni :)
3/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy van parom, de meg igy is ezen jár az agyam :/
2020. okt. 14. 15:33
4/4 anonim válasza:
Nem szereted. Csak nehezen fogadod el, hogy már "nem a tiéd". Idővel jobb lesz. Inkább ne kergesd olyan ábrándokba magad, hogy egyszer újra együtt lesztek. Volt annak oka, hogy vége lett, megvolt a közös út, most tekints a jelenlegi utadra, jelenlegi kapcsolatodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!