Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek barátaim?
Gimnáziumban még minden rendben volt. Kb mindenki jóban volt mindenkivel. Sokszor mentünk bulizni moziba stb. Mióta elballagtunk mindenki szétrepült és senki nem tartotta senkivel a kapcsolatot. Ez után egyetemre kerültem itt van egy két ember akivel jóban vagyok és segítjük egymást, de nem tartom őket igaz barátaimnak. Nagyon magányosnak érzem magam pedig nyitott vagyok mindenkire és szívesen mennék el mindenhová, ehelyett itthon ülök 20 évesen és ezen az egészen gondolkozom, hogy hol ronthattam el. Nincs szerencsém ilyen téren pedig Budapesten élek és nem hiszem, hogy nem találok barátokat. Amióta online térbe szorult az ismerkedés azóta nekem őszinte kapcsolataim nem voltak. Akikkel jóban voltam inkább chaten szerettek beszélgetni míg én inkább személyesen.
Valami tipp? :)
20/F
Bár én lány vagyok és még bent vagyok a gimiben, de átérzem a problémádat, mert nem vagyok túl társasági ember. Megvan a saját kis baráti köröm a gimiben, de egyébként sehova máshova nem járok el, ezért senki új embert nem ismerek meg. Mivel megoldást még én sem találtam, ezért annyir tudok tanácsolni, hogy próbálj meg valami olyan hobbit/elfoglaltságot keresni ahol összefutsz idegenekkel és akkor szépen lassan összebarátkozol velük.
16L
Én is így vagyok ezzel sajnos. Kár, hogy nem debreceni vagy.
18/L
Hát igen, egyetemen ez van.. nekem is gimiből maradtak az igazi barátaim többségében, egyetemről csak 1-2 van, akit tényleg barátnak mondanék, és nem csak a suli miatt beszélünk. Esetleg ha megpróbálnád felvenni a kapcsolatot a régi barátaiddal?
21/L
Nekem rengeteg idom van, es igaz nem budapesti vagyok, de szivesen felmennek programozni. Altalaban mindig valakinel vagyok, szoval nem ismerek tul sok mindent ott.
Akar kocsmatura, akar ha van valami buli ahova elmennek, viszlek magammal, vagy forditva.
Akar lepj fel tarskeresore, beszelgess, par nap utan talalkozz. A vegen meg szerencsed is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!