Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek nincsenek barátai vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek nincsenek barátai vagy egy barátja?

Figyelt kérdés

Szia!

Arra vagyok kíváncsi, hogy nem-e visel meg ez téged? (Mondjuk sokat sírsz magad alatt vagy.)

Vagy mondjuk:

Nem bánt a dolog, hogy neked nincs senki?

Kort és nemet is légyszi!

Köszönöm előre is!🙂

18/f

2019. máj. 24. 23:17
 1/9 A kérdező kommentje:

Huu kicsit a cím (fő kérdés) szerintem furára sikerült. Hát késő van már bocsi.😁😴

Aki meg nem tudja értelmezni írjon!😉

2019. máj. 24. 23:21
 2/9 Fruzs33 ***** válasza:

Nem igazán vannak barátaim sajnos :(

18/L

2019. máj. 25. 01:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Interneten, egy játék kapcsán ismertem meg szerintem az egyik legjobb barátom is :)

Eléggé antiszociális vagyok.

Régebbi barátok is,suli után, már nem annyit, nem úgy tartottuk a kapcsolatot.

Mindenki másfelè mozdult az életben.

Így azért nem nehéz eltávolodni :)

Ha nem is találkozom a barátaimmal,de vannak, és sokszor röhögünk minden hülyeségen, és az a lelki segítség is sokat ér amit olykor olykor kap az ember mikor szar napja van :)

f,20+

2019. máj. 25. 05:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem sincs sok, pár osztálytársal jóban vagyok, de nem járok velük sehova. A falumban 2 srác van akikkel el szokunk járni ide oda. Egyébként a legtöbb haverom lány. Ez miattam van, mert teljesen más vagyok. Nem cigizek, nem iszok annyit, hogy berúgjak, szó szerint utálom az alkoholt, talán mert a mai napig családon belül néha megérzem a negatív hatását. Ennek ellenére szinte napi szinten megiszok egy sört, mert jól esik és szeretem, de az a mennyiség meg sem érezhető. Nem próbáltam semmi drogot és nem vonzanak az éjjelekig tartó bulik. Sokkalinkább autózok éjjel 3-kor, minthogy csináljam a szégyent a "kemény" házibulikban.

F/19

2019. máj. 25. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Már elfogadtam, hogy képtelen vagyok emberi kapcsolatok kialakítására. Néha rossz, de már megszoktam. 18/L
2019. máj. 25. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:
#6 szerintem nem létezik olyan, hogy valaki nem tud kialakítani emberi kapcsolatokat. Olyanokkal akik olyanok mint te simán menne szerintem. Legalábbis én így tapasztaltam, bár én bárkivel tudok barátkozni csak ha kezdem kiismerni a hülye szokásaikat akkor nálam az elég arra, hogy menjenek a levesbe.
2019. máj. 25. 17:15
 7/9 anonim válasza:
Nincsenek, de alapvetően nem ez zavar, hanem, hogy voltak, csak elveszítettem őket.
2019. máj. 25. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincsenek 😁 Engem nem zavar 😁 Szerezni meg nem probálkozok, mert megvagyok én anélkülis.😁 19f
2019. máj. 26. 00:33
 9/9 anonim válasza:
Sírni soha sem sírtam miatta, de mára már egyetlen egy barátnak nevezhető figura sem maradt az életemben. Suliban se volt sok(1-2 max), mindig ki voltam rekesztve most melóban meg persze, jóba vagyok az emberekkel, de egyikőjüket sem hívnám a barátomnak. Természetesen végtelenül szar érzés, amikor kb 4-5 éve senki nem ölelt meg, abszolút semmilyen kontaktus ilyen téren. Vagy hogy tudod hogy igazából senki nem törődik irántad... Vannak olyan napok amikor emiatt sajnos elég depresszív vagyok(ritka), de van olyan is amikor teljesen normálisan elvagyok. 19/F
2019. máj. 26. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!