Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nincsenek barátai vagy egy barátja?
Szia!
Arra vagyok kíváncsi, hogy nem-e visel meg ez téged? (Mondjuk sokat sírsz magad alatt vagy.)
Vagy mondjuk:
Nem bánt a dolog, hogy neked nincs senki?
Kort és nemet is légyszi!
Köszönöm előre is!🙂
18/f
Huu kicsit a cím (fő kérdés) szerintem furára sikerült. Hát késő van már bocsi.😁😴
Aki meg nem tudja értelmezni írjon!😉
Nem igazán vannak barátaim sajnos :(
18/L
Interneten, egy játék kapcsán ismertem meg szerintem az egyik legjobb barátom is :)
Eléggé antiszociális vagyok.
Régebbi barátok is,suli után, már nem annyit, nem úgy tartottuk a kapcsolatot.
Mindenki másfelè mozdult az életben.
Így azért nem nehéz eltávolodni :)
Ha nem is találkozom a barátaimmal,de vannak, és sokszor röhögünk minden hülyeségen, és az a lelki segítség is sokat ér amit olykor olykor kap az ember mikor szar napja van :)
f,20+
Nekem sincs sok, pár osztálytársal jóban vagyok, de nem járok velük sehova. A falumban 2 srác van akikkel el szokunk járni ide oda. Egyébként a legtöbb haverom lány. Ez miattam van, mert teljesen más vagyok. Nem cigizek, nem iszok annyit, hogy berúgjak, szó szerint utálom az alkoholt, talán mert a mai napig családon belül néha megérzem a negatív hatását. Ennek ellenére szinte napi szinten megiszok egy sört, mert jól esik és szeretem, de az a mennyiség meg sem érezhető. Nem próbáltam semmi drogot és nem vonzanak az éjjelekig tartó bulik. Sokkalinkább autózok éjjel 3-kor, minthogy csináljam a szégyent a "kemény" házibulikban.
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!