Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecske1205205 kérdése:
Hogyan menjek oda egy idegen lányhoz?
Figyelt kérdés
Majdnem minden reggel látok egy lányt a buszról az egyik megállóban és szerintem egész csinos, de nem tudom, ha odamegyek hozzá mit mondjak, ezzel mindig is problémám volt.
Ha olyan a kisugárzásod, akkor nyugodtan szólítsd meg, határozottan, kérdezd meg tőle hogy szeretne e ismerkedni.
Ez a legegyszerűbb módja,de egyben a legnehezebb is.
2020. okt. 14. 08:38
2/6 anonim válasza:
"Majdnem minden reggel látok egy lányt a buszról az egyik megállóban" vagyis te ülsz a buszon, ő meg csak áll a megállóban, nem is a te buszodra száll fel? Így elég nehéz... Én először mindenképp a szemkontaktust keresném vele. Több alkalommal is eljátszanám a szemezést azért, hogy szokja a jelenlétedet, arcodat. Máskülönben, ha nem biztosítottad be magadnak azt, hogy ő is észrevett téged, akkor számára nagyon ijesztő lesz, hogy random leszólítod (tapasztalat). Ezután lehet 1-2x inteni neki... Ezután nem tudom hogy lehetne megoldani, ha nem kerültök egy légtérbe és csak úgy elsuhansz mellette. Ha ezt a helyzet, akkor esetleg egyik nap szállj le a buszról(?) és akkor szólítsd le... Ha meg ő is felszáll a buszra, akkor párszor csak köszönj neki. Ha látod, hogy felkeltetted az érdeklődését, akkor egy idő után várni fogja, hogy leszólítsd. De csak szépen lassan. Pár köszönés után odamehetsz hozzá dumálni. Onnan már sima liba. Bemutatkozás, ki hova jár, mi a szitu. Elérhetőség csere. A lényeg, hogy ne egyből rohand le. Legyél biztos benne, hogy észrevett és szimpatizál veled. Mert ha nem érzi a közeledésedet, akkor a leszólítás sem biztos, hogy jól sül el.
2020. okt. 14. 09:07
3/6 kombika válasza:
Szerintem ne várj, és ne tökölj. Mert egyszer csak történik valami, többet nem látod, és enni fog a fene amiért nem szólítottad meg.. menj oda, és mond neki, hogy gyönyörű a szeme, és kérdezd meg, hogy mit kell tenned azért, hogy sűrűbben gyönyörködhess a szemeiben? :) Ha egy picit is szimpatikus vagy neki, nem fog elzavarni.Ha meg elzavar, akkor legalább tudod és nem agyalsz rajta tovább..
2020. okt. 14. 10:56
4/6 anonim válasza:
Én nem csináltam semmilyen felvezetést. Odamész és mondod, hogy: Szia! Láttalak már többször és nagyon szimpatikus vagy. Lenne kedved megismerkedni?
Innen meg ha azt mondja hogy igen akkor elérhetőség és menj el, mintha sietnél valahova, hogy maradandó emléket hagyj benne és várja a hívásod/írásod. Ha felkeltetted az érdeklődését lehet ő fog téged keresni elöbb. :) Sok sikert!
2020. okt. 14. 16:09
5/6 anonim válasza:
Egyetertek a #4-sel
Ez egy nagyon szimpatikus es kedves kezdés, de azért ne szó nélkül lépj le, kérj elnézést és mond hogy sietős dolgod vsn és majd keresed :) csak vicceket és nyomulós szöveget ne mondj. Sok sikert :D
2020. okt. 15. 20:38
6/6 anonim válasza:
Igen azt kihagytam hogy azért mondd neki hogy sietsz tovább :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!