Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hagyjam el mostmar?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el mostmar?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, 3,5 eve O az elso nekem mindenben én is neki. Viszont most bennem van egy érzés, h nem tudok pasizni, nem tudok ismerkedni. Viszont a baratom szeretem es buntudatom van h igy erzek. Ami a legrosszabb, h elkezdtem irni egy fiúval, es hnap lehet talalozok vele, masnap meg mennek a barátomhoz. Es nem tudom mit tegyek. A barátom biztos pont. Mi van ha mas nem lesz velem eddig? V utana nem lesz mas egyaltalan?

17/L

2020. okt. 8. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mond vissza azt a találkozót. Előbb gondold át a dolgaidat. Lehet, hogy ez egy megingás és pár nap múlva rájössz, hogy mit érzel valójában és akkor nagy hiba lesz az a tali.

Lassan 3,5 éve leszek együtt a párommal, mindenben ő az első nekem (neki ugye nem én) de nem zavar. Eddig egyszer nem merült fel bennem, hogy milyen lenne mással. Remélem ez ezután is így marad, és a szerelmünk is, legalábbis én nagyon bízok benne.

Egy életen át.

El tudnád képzelni a barátod nélkül az életed?

Szereted? Szerelmes vagy belé?

Boldog vagy vele? Az a másik srác mit tudna neked többet nyújtani? (Most gondolj úgy rá, hogy ő is biztos pont lenne.) talán jobban néz ki?

Miért akarnál mással lenni?

2020. okt. 9. 00:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem akarunk a fiúval semmit egymastol jo vele dumalni de talizni azért fogunk (ugy h velem a barátnőim lesznek vele meg rgy haverja) mert épp ott dolgozik ahova megyünk es auz mondta kijon egy szünetre h beszéljünk kicsit
2020. okt. 9. 06:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nez ki jobban utolsó, sőt még talan a mostani barátom "jobb pasi". Nem tudom. Jobban megért uzenetben. A barátommal napi 2 órát beszélünk es heti 1szer fel napra talizunk, nem er soha ram irni. Ez a fiú meg igen es megérti az erzeseim, es mar tobb jo tanácsot adott...
2020. okt. 9. 06:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendben van hogy elhanyagol, mármint nincs rendben. De akkor vele beszélj erről. Mond el neki. Próbáljatok javítani. Aztán ha nem megy, vagy nem akarja, akkor ugye szakítani. Vagy türelmes leszel és vársz, hogy hátha az idő megoldja. (Mármint ha nem szakítasz, de a próba a javításra ezzel is él.)
2020. okt. 9. 06:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondom, hogy 17 évesen maradj benne egy kapcsolatban, úgyhogy inkább a későbbiekben fogadd meg ezt a tanácsot.

Az újdonság varázsa hamar elmúlik. Ha kicsit elhanyagol a barátod, akkor egyből ott van a másik, aki pont ráér, pont ír, pont nagyon kedves veled, izgalmas vele ismerkedni. Aztán ha összejöttök, elmúlik minden. Akkor majd ő dolgozik és nem fog mindig ráérni sem írni, sem találkozni és majd jön egy harmadik, akivel közben el tudsz beszélgetni.

Ha nem jó a kapcsolatod lépj ki belőle, ha azt érzed még élni akarsz lépj ki belőle, ha azt érzed le kell feküdnöd még minimum 5 pasival mielőtt megállapodnál, lépj ki belőle.

Ha viszont azért szakítasz, mert nem kommunikálod le a párod felé hogy mit akarsz, mi az ami bánt, min változtassatok, akkor minden kapcsolatod ilyen lesz és mindig lesz egy másik pasi aki pont ott lesz és megért.

2020. okt. 9. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!