Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el mostmar?
Van egy barátom, 3,5 eve O az elso nekem mindenben én is neki. Viszont most bennem van egy érzés, h nem tudok pasizni, nem tudok ismerkedni. Viszont a baratom szeretem es buntudatom van h igy erzek. Ami a legrosszabb, h elkezdtem irni egy fiúval, es hnap lehet talalozok vele, masnap meg mennek a barátomhoz. Es nem tudom mit tegyek. A barátom biztos pont. Mi van ha mas nem lesz velem eddig? V utana nem lesz mas egyaltalan?
17/L
Szerintem mond vissza azt a találkozót. Előbb gondold át a dolgaidat. Lehet, hogy ez egy megingás és pár nap múlva rájössz, hogy mit érzel valójában és akkor nagy hiba lesz az a tali.
Lassan 3,5 éve leszek együtt a párommal, mindenben ő az első nekem (neki ugye nem én) de nem zavar. Eddig egyszer nem merült fel bennem, hogy milyen lenne mással. Remélem ez ezután is így marad, és a szerelmünk is, legalábbis én nagyon bízok benne.
Egy életen át.
El tudnád képzelni a barátod nélkül az életed?
Szereted? Szerelmes vagy belé?
Boldog vagy vele? Az a másik srác mit tudna neked többet nyújtani? (Most gondolj úgy rá, hogy ő is biztos pont lenne.) talán jobban néz ki?
Miért akarnál mással lenni?
Én nem mondom, hogy 17 évesen maradj benne egy kapcsolatban, úgyhogy inkább a későbbiekben fogadd meg ezt a tanácsot.
Az újdonság varázsa hamar elmúlik. Ha kicsit elhanyagol a barátod, akkor egyből ott van a másik, aki pont ráér, pont ír, pont nagyon kedves veled, izgalmas vele ismerkedni. Aztán ha összejöttök, elmúlik minden. Akkor majd ő dolgozik és nem fog mindig ráérni sem írni, sem találkozni és majd jön egy harmadik, akivel közben el tudsz beszélgetni.
Ha nem jó a kapcsolatod lépj ki belőle, ha azt érzed még élni akarsz lépj ki belőle, ha azt érzed le kell feküdnöd még minimum 5 pasival mielőtt megállapodnál, lépj ki belőle.
Ha viszont azért szakítasz, mert nem kommunikálod le a párod felé hogy mit akarsz, mi az ami bánt, min változtassatok, akkor minden kapcsolatod ilyen lesz és mindig lesz egy másik pasi aki pont ott lesz és megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!