Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondjam neki, hogy én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki, hogy én is csak laza kapcsolatott szeretnék vagy mostmár hagyjam?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok.. 2 hónapja összeismerkedtem egy sráccal, akivel egyszer találkoztunk és nagyon jól éerztük maguknat, másnap felmentem hozzá, akkor is tök sokat röhögtünk meg smároltunk is, de megbeszéltük hogy nem járunk mert ő egyetemista mellette sokat edz én meg érettségire készülök 1 hétre rá megint felmentem és lefeküdtünk egymással. Nekem ő volt az első és ezt tudta is.Leveleztünk utána egy hétig majd irt egy sms-t hogy ne haragudjak de mondta hogy ő járni most nem tud senkivel és lelkiismeretfurdalása van mert ugy érzi hogy csak kihasznált, és hogy ez szemétség lenne tőle ha folytatánk, és erre visszairtam hogy ne legyen lelkiismeretfurdalása mert én akartam azt az estét, de ha ő igy gondolja akkor legyen igy... És azóta nem beszéltünk

Ő is szingli és is az vagyok. Tényleg nem akarok komoly kapcsolatot de néha nekem is vannak "szükségleteim"

Írjak neki hogy én se akarok semmi komolyat, és hogy legyünk "laza" kapcsolatban, vagy mostmár hagyjam a srácot?

2012. febr. 29. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Értesd meg vele, hogy nem érzed egyáltalán úgy, mintha kihasználna téged,és vannak szükségleteid amiket mással most nem nagyon tudsz átélni, csak vele, és hogy te sem szeretnél belebonyolódni komoly kapcsolatba.
2012. febr. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!