Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én járok a fiumal és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én járok a fiumal és a szüleim nem engedik mit tegyek hogy folytasuk a kapcsolatott?

Figyelt kérdés
Mert ő idöseb nálam 6 évvel és a Facebook-on meg látta valaki és el mondta nekik.És ő szeret engem ugy ahogy vagyok, és a szüleim közöt 10 év volt és még ők mondják.
2012. jan. 12. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom túl fiatal vagy.
2012. jan. 12. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2012. jan. 12. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja de azért nem indegy, hogy te vagy 13 éves, és ő 19, vagy esetleg mint a szüleidnél, hogy egyikük volt 20 a másik 30. Valószínűleg te még túl fiatal vagy egy ilyen kapcsolathoz, és féltenek, hogy csak kihasználna, ami ha kiskorú vagy eléggé valószínű. Amúgy ha fontos vagy neki tartson ki és bizonyítsa be a szüleidnek, hogy nem csak a bugyidba akar bejutni, és előbb utóbb majd megbékélnek vele. Persze nem máról holnapra. El kell nyernie a pasinak a szüleid bizalmát.
2012. jan. 12. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha 13 éves vagy,akkor érthető.
2012. jan. 12. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
ha 18 alatti vagy akkor egyértelműen sok a 6 év korkülönbség,van köztetek egy szakadék,lehet hogy köztük 10 év van de nem mindegy hogy 13-16 vagy 20-25 éves vagy mikor összejössz egy 4-10 évvel idősebbel
2012. jan. 12. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!