Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan melegíthetném fel ezt a kapcsolatott?
a párommal több mint 2éve együtt vagyunk.mostanában megismerkedett egy haverjával aki elég rosz példa neki,nem foglalkozik a bnőjével és most a barátom is elkezdte ezt a szokást,szinte már nem is keres és ha keres akkoris csak veszekedni szeretne.szerintetek menthető,kérlek segítsetek ha igen akkor mit tegyek h megváltozzon(nagyon szeretem őt,elhagyni nem szeretném)
18L
biztos nagyon édes lány lehetsz :É..
szóval ha nem foglalkozik veled stb akkor szakíts vele akkor majd rájön.. ha pedig nem akkor keres olyat aki imád téged :)
17/f
én nagyon szeretem őt!!!és úgymond a legroszabb h érzem,hogy ő is engem!(persze nem úgy értem,hogy ez nekem rosz)csak akkor mért viselkedik így?értitek?
tanácstalan vagyok,szükségem van rá!:(
próbáltam már vele beszélni,az volt a válasza,hogy most erre van szüksége,hogy éjjel-nappal a barátaival legyen!
Én ezt tudtam mindig is,hogy a barátai iszonyat fontossak neki,de amikor mondtam neki,hogy egész nap szeretném ha velem foglalkoznál és kikapcsolnád a telefonod megtette!Ezekben a hetekben pedig nem....:(
értem.. de arról még nem volt szó hogy.. szakítasz vele ha
nem változtat ezen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!