Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hagyjam el mostmar?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el mostmar?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, 3,5 eve O az elso nekem mindenben én is neki. Viszont most bennem van egy érzés, h nem tudok pasizni, nem tudok ismerkedni. Viszont a baratom szeretem es buntudatom van h igy erzek. Ami a legrosszabb, h elkezdtem irni egy fiúval, es hnap lehet talalozok vele, masnap meg mennek a barátomhoz. Es nem tudom mit tegyek. A barátom biztos pont. Mi van ha mas nem lesz velem eddig? V utana nem lesz mas egyaltalan?

17/L

2020. okt. 8. 19:29
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Szóval azt gondoltad erre megoldásnak, hogy megcsalod?
2020. okt. 8. 19:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a kapcsolatból már kilógsz. Csak megszokásból vagy benne.

A "szeretem, de megcsalom" a megszokás neve.

2020. okt. 8. 19:36
 3/15 anonim válasza:
87%

Nagy hibát készülsz elkövetni.

Ha működik minden ezzel a fiúval, akkor vele maradsz, és nem csalod meg.

Ha ennek ellenére mégis megteszed, azt bánni fogod.

Lehet nem most. De 20 év után emlékezni fogsz arra amit most írtam.

2020. okt. 8. 19:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a kapcsolatnak véget kéne vetni. Aki valóban nagyon szereti a másikat, annak nem fordul meg a fejében, hogy nem tud pasizni/csajozni. Jobb, ha most szakítasz vele, mielőtt még megcsalnád.

Olyan nincs, hogy utána nem lesz más. Miért ne lenne? Amúgy is csak 17 vagy, nem 50, hogy azon aggódj, nem találod meg a párod.

2020. okt. 8. 20:04
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Igen haggyd el meguntad.

Felesleges az életedben már

2020. okt. 8. 20:33
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
ekkora olcsó embert
2020. okt. 8. 20:45
 7/15 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem nem olcsó a lány, nehogy már egy 13 éves korban kiinduló kapcsolatot házasságként kezeljünk ahol a lány kénytelen élete végéig az első barátjával lenni.

Nevetséges.

Mikor élje magát ki a lány ha nem 17 évesen?

A baj inkább ott van hogy sokan házasság után jönnek rá hogy nem éltek semmit és akkor akarják pótolni.

2020. okt. 8. 20:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
nem azért olcsó, mert már nem kell neki a srác, hanem mert csalja, b@**djon meg az ilyen
2020. okt. 8. 20:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#7 Semmi baj nem lenne, ha még mindig szeretné, akkor miért ne maradna vele? De már csak megszokásból maradna vele, hogy ne legyen egyedül...
2020. okt. 8. 20:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mit tegyél persze van néhány kérdés
2020. okt. 8. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!