Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el mostmar?
Van egy barátom, 3,5 eve O az elso nekem mindenben én is neki. Viszont most bennem van egy érzés, h nem tudok pasizni, nem tudok ismerkedni. Viszont a baratom szeretem es buntudatom van h igy erzek. Ami a legrosszabb, h elkezdtem irni egy fiúval, es hnap lehet talalozok vele, masnap meg mennek a barátomhoz. Es nem tudom mit tegyek. A barátom biztos pont. Mi van ha mas nem lesz velem eddig? V utana nem lesz mas egyaltalan?
17/L
Ebből a kapcsolatból már kilógsz. Csak megszokásból vagy benne.
A "szeretem, de megcsalom" a megszokás neve.
Nagy hibát készülsz elkövetni.
Ha működik minden ezzel a fiúval, akkor vele maradsz, és nem csalod meg.
Ha ennek ellenére mégis megteszed, azt bánni fogod.
Lehet nem most. De 20 év után emlékezni fogsz arra amit most írtam.
Ennek a kapcsolatnak véget kéne vetni. Aki valóban nagyon szereti a másikat, annak nem fordul meg a fejében, hogy nem tud pasizni/csajozni. Jobb, ha most szakítasz vele, mielőtt még megcsalnád.
Olyan nincs, hogy utána nem lesz más. Miért ne lenne? Amúgy is csak 17 vagy, nem 50, hogy azon aggódj, nem találod meg a párod.
Igen haggyd el meguntad.
Felesleges az életedben már
Szerintem nem olcsó a lány, nehogy már egy 13 éves korban kiinduló kapcsolatot házasságként kezeljünk ahol a lány kénytelen élete végéig az első barátjával lenni.
Nevetséges.
Mikor élje magát ki a lány ha nem 17 évesen?
A baj inkább ott van hogy sokan házasság után jönnek rá hogy nem éltek semmit és akkor akarják pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!