Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy és mikor jelentsem be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és mikor jelentsem be itthon?

Figyelt kérdés
Hétfő óta van párkapcsolatom. Itthon nem tudom, hogy hogyan mondjam el és mikor. Bejelentsem vagy még várjak vele. 20 éves vagyok én is meg a párom is.
2020. okt. 3. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon fiatal, várjatok még vele
2020. okt. 3. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Egy hét az semmi.
2020. okt. 3. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

20 évesek, könyörgöm...

A kapcsolat bejelentése nem jelenti, hogy el kell kezdeni szervezni az esküvőt.

Vacsora közben közlöd, hogy összejöttél egy aranyos fiúval/lánnyal.

2020. okt. 3. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor szoktam szólni, mikor már kicsit komolyabbak a dolgok, jól ismerem a másikat, meg van értelme mondani.

Ha szüleim minden kapcsolatomról 1 hét után tudnának már megkattantak volna a nevektől meg a részletektől. Csak arról tudnak akiről van értelme szólna.

(Egy kedves "barátomnak" üzenném, ha látja ezt ne dobjon már rám még egy ribizős üzit, mert még mindíg fiú vagyok. Volt pár hetes kapcsolatom, ahol még csók se volt, ne gondoljon rosszra)

2020. okt. 3. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

"ne dobjon már rám még egy ribizős üzit, mert még mindíg fiú vagyok"

és ennek mi köze egymáshoz? ennyi erővel azért ne dobjon ribizős üzit, mert kék a szemed :D ha nem írod le, hogy csók se volt, akkor persze, hogy annak tartanak.

2020. okt. 3. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy másik kérdés alatt írtam egy választ, ott még enyhébb volt a dolog, mert nem írtam ilyen jellegű dolgot, hogy sok kapcsolatom volt, vagy hogy sokszor volt "olyan" dolog vagy bármi. Erre egy illető rám írt és le ribizett, egy másik egyéb kérdés mellett. Pedig mint mondtam amúgy fiú vagyok, így inkább vicces volt szerintem. Neki akartam ezzel üzenni csak és emiatt is volt zárójelben a megjegyzés és külön neki címezve. Azért érdekes hogy sokaknak van arra ideje, hogy privátba ócsárolja a másikat úgy hogy nem is ismeri. Nem vagyok álszent, én is szoktam ítélkezni, de nem egy ártatlan 4 soros hozzászólás alapján és nem írok rá az illetőre. Teszem hozzá, hogy szerintem vicces volt*, de egy lányt nagyon csúnyán megsértett volna vele és lehet egy érzékenyebb lélek hetekig kattog rajta és bánkódik miatta, ami szerintem nem egy szép dolog. Én is szoktam random emberekre írkálni, de én inkább akkor ha szomi, lehet van olyan aki már kapott tőlem közületek is vizisíelős mókus vidit :D

*185centis, mázsás, "kigyúrt", huszonéves srác vagyok. Azért mikor valaki rám ír egy egy ilyen sértéssel nem veszem magamra, mert tudom hogy amúgy szánalmas az élet minden területén és csak ennyi öröme van. De tényleg felelősek vagyunk azért amit mondunk vagy teszünk. Ha nem dícsérő szót írunk privibe akkor inkább hagyjuk. Ha bánt minket az élet akkor ezért mi ne bántsunk másokat, inkább próbáljuk szebbé tenni valaki napját, akár azzal hogy mosolyt csalunk az arcára, nekem jó érzés szokott lenni, mikor egy-egy embernek miattam lett jobb napja. Próbáljátok inkább ezt ki, sokkal jobb érzés mint beszólni valakinek.

2020. okt. 3. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6-nak annyira igaza van, srácok, ne akarjunk már mindig, mindenkinek rosszat, miért lenne nehéz normálisan állni a másikhoz? Őszintén, ti melyiknek örülnétek jobban, ha valaki privátban megkeres, például azzal hogy "A kérdésed nagyon szépen fogalmaztad meg" vagy annak örülnél jobban hogy "Mi ez a kamu kérdés, nem kellene ennyit riban*kodni..". Ezek alapján viselkedjünk, emberek módjára. Köszönöm
2020. okt. 3. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Felesleges, nem kell mindent szétkürtölni
2020. okt. 4. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!