Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok hív titeket, mindig felveszitek a telefont ?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 22:03
1/13 anonim válasza:
Ha épp nincs rá időm vagy nem látom akkor nem, majd mikor tudom vissza hívom vagy írók neki hogy mizu. Persze többnyire tudom hogy csak akkor hív úgy hogy nem szól előtte hogy ha baj van szóval általában megpróbálom felvenni.
2/13 anonim válasza:
Ha tehetem, igen.
Nyilván, ha mondjuk munkahelyi értekezlet van, akkor nem, de ha megtehetem, akkor nyilván felveszem.
3/13 anonim válasza:
Nem nagyon volt eddig olyan párom aki hivogatott volna csak úgy, szóval igen. Ha nem kérdezi meg, hogy hívhat-e csak hív akkor ott bizony baj van és ha nem megoldhatatlan akkor egyből veszem a telefont.
Ha ez lenne viszont a mániája, hogy egész nap hivogat, nyílván ráérősen kezelném a dolgot.
4/13 anonim válasza:
Mi amikor nem tudunk találkozni a párommal, mindeig telefonálunk. Lehet hogy pont amikor hív nem veszem fel, mert nem látom, mert mondjuk vacsorázom/fürdöm/még nem értem haza, de amikor látom visszahívom.
5/13 anonim válasza:
Haza észreveszem persze. Ha pedig nem akkor vissza hívom.
6/13 anonim válasza:
Nem, csak az elso 10 evben vettem fel....
7/13 A kérdező kommentje:
Haha utolsó.😁
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. 😄
2020. szept. 27. 09:36
8/13 anonim válasza:
Nem nagyon hívogat, max a délutános hetén, szünetben. Olyankor meg egész nap nem találkozunk... Szóval igen!
9/13 anonim válasza:
Akkor veszem fel, ha alkalmas. Ha bármi sürgős, küld üzenetet és akkor valahogy megoldom a visszahívást.
10/13 anonim válasza:
Nem!
Bemesélem magamnak, hogy csak szórakozik.
De ha a kádban vagyok vagy hajat mosok, akkor midig felveszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!