Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baratommal 8 honapja vagyunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal 8 honapja vagyunk mar egyutt de mivel 90kmre lakunk egymastol nem minden heten megyunk le egymashoz. Azt beszeltuk hogy lassan majd beiktatjuk azt hogy egyik heten az egyik megy le a masik heten a masik...mit tegyunk?

Figyelt kérdés
A helyzet az egyenlore meg a szuleinkkel lakunk mert kepzest tanulunk lassan vege..es hogy ne tunjon ez az egesz zavaronak...a baratom viszon5 csak az anyukajaval lakik de ha jol szamolom 2 hetenkent latna o is a szuleimet meg enis az ovet..
2020. szept. 22. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen mi a kérdésed?
2020. szept. 22. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, pontosan mi is a kérdés. :D Lassan beiktatnátok, hogy egyik héten ő jön, másik héten te mész, ennek mi az akadálya? Vagy mi a probléma?
2020. szept. 22. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarjuk zavarni a szuloket. bar az en szuleimet zavarja lehet picit ha minden masodik heten itt lenne 2 ejszakat :D nemtudom....
2020. szept. 22. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is távkapcsolatban vagyok, és mindketten a szüleinkkel élünk, szóval nagyon sok választásunk nincs. Néha olyan van, hogy valahol kiveszünk egy szobát egy hétvégére.
2020. szept. 22. 19:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat oke...csak mi nemakarunk MÉG 1 ejszakára csak ugy kivenni egy szobat
2020. szept. 22. 19:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Nemakarunk arra is meg kolteni:D bar szinte ezres megy el ha egymashoz mefyunk utazasra
2020. szept. 22. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de még mindig nem írtad le, hogy mi a kérdés. Ha a te szüleidet zavarja a barátod, akkor menj minden héten te a fiúhoz és osztozzatok a költségeken.
2020. szept. 23. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!