Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítottunk a barátommal, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a barátommal, de én keresném őt, hogy megoldjuk..Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja, hogy vége lett a kapcsolatunknak. Én megszerettem volna oldani, de sajnos a párom nem akarta. Kis időt kért, hogy átgondolja a dolgokat a fejében. Ezelőtt az 1 hónap előtt volt még egy szünetünk is. A végére ő tette fel az i-re a pontot, mondván időre van szüksége ahhoz, hogy kitalálja mit is akar tőlem, vagy hogy egyáltalán akar-e. Augusztus végén lesz egy hónapja, hogy már nem vagyunk együtt. Úgy érzem kapott időt és legszívesebben keresném, de azt mondják ne tegyem. Ne én keressem őt, majd fog ő engem. Szerintetek? Szerintem nem fog keresni..

2020. aug. 18. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se keresd, ne alázd meg magad. Amúgy már keresett volna, ha akarna valamit, ennek a kapcsolatnak sajnos vége.
2020. aug. 18. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondják.

De tudod, ha nem fog keresni, akkor választ is kaptál.

2020. aug. 18. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Csengése meg telefonon egy kis időre.Visszahív-e vagy nem? Ha visszahív, akkor mondd meg neki, hogy véletlen volt.Amúgy mi újság?Hogy vagy?Összefuthatnánk ha nincs ellene kifogásod.Ilyen formában ajánlott keresni.
2020. aug. 18. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne keresd!
2020. aug. 18. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Megtörtént szakítás után mi megoldanivaló van még?

.

Ne keresd, mert ha időt kért, akkor bizonytalan irántad érzésében, ha bizonytalan, akkor labilis is és többször kér időt, aztán visszakönyörgi magát.

Ha az eszedre hallgatsz, a mostani időkérése végleges szakítás!

Találsz majd olyat, aki tudja és elfogadja irántad érzetteket.

2020. aug. 18. 19:15
 6/9 karanten2020 ***** válasza:

Teljesen felesleges keresni, oka van annak, hogy szakítottatok.

(Életem legjobb döntése volt, hogy szakítottam az exemmel)

2020. aug. 18. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Ne keresd, vége van. Kezdj el továbblépni és véget vetni a reménynek, ami benned van. 1 hónap kontakt nélküliség után már nem kéne hogy ez kérdés legyen.

A 3-as tanácsa meg egyenesen hulladékul kínos, ne csinálj ilyen ostoba játékokat - már ha nem akarod a maradék önbecsülésed is a semmibe dobni és bohócnak festeni magad.

2020. aug. 19. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

Régi igazság:

fuss a nő(férfi) után, semmibe fog venni, ám színlelj közömbösséget, ő keresi a kapcsolatot!

.

A #3-as tanácsát megfogadva jobbik esetben zaklatónak tart, rosszabbik eset az, ha színlelt összetartozással kihasznál.

2020. aug. 19. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne sullyedj le lany letedre odaig hogy te konyorogj neki. Nem fog irni es talalj egy normalis fiut
2020. aug. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!