Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal, de én keresném őt, hogy megoldjuk..Mit tegyek?
Jól mondják.
De tudod, ha nem fog keresni, akkor választ is kaptál.
Megtörtént szakítás után mi megoldanivaló van még?
.
Ne keresd, mert ha időt kért, akkor bizonytalan irántad érzésében, ha bizonytalan, akkor labilis is és többször kér időt, aztán visszakönyörgi magát.
Ha az eszedre hallgatsz, a mostani időkérése végleges szakítás!
Találsz majd olyat, aki tudja és elfogadja irántad érzetteket.
Teljesen felesleges keresni, oka van annak, hogy szakítottatok.
(Életem legjobb döntése volt, hogy szakítottam az exemmel)
Ne keresd, vége van. Kezdj el továbblépni és véget vetni a reménynek, ami benned van. 1 hónap kontakt nélküliség után már nem kéne hogy ez kérdés legyen.
A 3-as tanácsa meg egyenesen hulladékul kínos, ne csinálj ilyen ostoba játékokat - már ha nem akarod a maradék önbecsülésed is a semmibe dobni és bohócnak festeni magad.
Régi igazság:
fuss a nő(férfi) után, semmibe fog venni, ám színlelj közömbösséget, ő keresi a kapcsolatot!
.
A #3-as tanácsát megfogadva jobbik esetben zaklatónak tart, rosszabbik eset az, ha színlelt összetartozással kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!