Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag 18 és 20 év közötti csajokhoz szól a kérdésem! 🔞👇?
Szóval!
~18 éves csajok!!
Összejönnétek egy 15-16 éves fiúval? Aki jóképű, és a fejlett fiúk közé tartozik. Nem nyimnyám, és nem is kisfiús. És nem 40 kiló, nem is hájzsák, hanem egy jó húsban lévő, edzett srác.
És mindenben bejön, csak az lenne a baj, hogy fiatalabb tőled másfél-két évvel.
Így is összejönnél vele?
IGEN vagy NEM
Köszi előre is a válaszokat csajok! 😉
(Tényleg csajok válaszoljanak, mert kíváncsi vagyok a válaszra, és nem érdekel a melegek hozzászólása!)
Egy 18 éves egy 40 éveshez képest kislány. Nem egy szros 15 éveshez képest. Ahhoz viszonyítva felnőtt, hiába vergődsz, KISFIÚ.
Egyébként nekem 20 évesen teljesen ki van zárva. Dolgozó ember vagyok, biztos nem egy 15 éves gyerek kellene nekem, aki elmondja, hogy a kilencedik bében a tanárok milyen szigorúan kérik számon a hatványozást meg a verselemzést és az Annáék most készülnek életükben először discoba, de fosnak, hogy nem tudnak bemenni. Vagy mégis milyen témákról akarnál te beszélgetni egy nálad ebben a korban SOKKAL idősebbnek számító valakivel?
18 évesen egy valóban nagyon érett, korához képest komoly 15 éves srácra még talán igent mondtam volna. De te ettől fényévekre vagy, kérdező.
Természetesen nem jönnék össze egy kisfiúval, pláne ha annyi esze van, mint neked.
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!