Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces/hasznos ajándékötletet tudtok születésnapra?
Azt már tudom, hogy egy torta lesz.
De azt nem hogy mellé mit adjak. Annó duma színházba akartam jegyeket, de közbejött a vírus, most meg nem akarom, ugyanez miatt.
Meg azt évfordulóra akarom inkább.
De valahogy most nincs ötletem.
Van egy billentyűzet, amilyet szeretne, de egyrészt az olyan oldalon van, ahonnan én nem tudom megrendelni, ő megtudja, de az meg milyen ajándék meglepi.
Szóval ha tudtok vicces, vagy hasznos ötletet akkor írjatok.
Lehet otthon készítős is, csak akkor az ne papíros, írogatos legyen.
Szereti a gépes szerkezeteket, játékokat. Terra, pubg, stb.
10.000 ft-ig lenne optimális.
Ő 23 éves lesz.
Szerintem valahogy probald meg azt a billentyut megszerezni. Biztos nagyon nagyon orulne neki. A pasik (már ha pasirol van szo, de szerintem igen xd) altalaban imadjak, ha valami olyan hasznos dolgot kaphatnak, amire mar reg vagynak. Es hidd el ennek tuti orulne. 1. Regota akarja 2. Eszreveszi hogy meg erre is emlekeztel, hogy o pont ilyet akart.
Ha megse tudod megvenni, bar nem ertem miert. Akkor probalj filozni, mi az amiket emlegetett még, hogy nagyon akarna. Esetleg, ha tudod h imadja pl az xy jatekot. Vedd meg neki. Vagy egy olyan polot, amin rajta van a kedvenc karaktere/ enekese, egyuttese. Már ha hord ilyen jellegu polokat.
Ezelőtt héten rendelte meg a billentyűt. Vannak játékok, amiket tudom hogy szeretne de azok meg nekem drágák.
Majd még próbálok valamit kitalálni.
Eddig egy cipzáros pulcsi jutott eszembe, mert olyan csak egy van neki és azt szereti. De valahogy az mégsem olyan, vagy nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!