Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van vagy sem? (féltékenység)
Nagyon féltékeny vagyok a barátomra, mert Instagramon minden random nőt visszakövet aki őt beköveti.. Még akkor is ha nem ismeri őket/külföldiek. Ha fiú követi be, azt sosem követi vissza, csak a lányokat.
Már szóvá tettem neki, hogy ez engem nagyon zavar, jó lenne ha abbahagyná. De ő csak engem hibáztat meg kiabál velem, hogy mennyire féltékeny vagyok, fejezzem be a féltékenységet és bízzak benne. De így nagyon nehéz, mert mi is a neten ismerkedtünk meg, és félek, hogy valamelyik lányba beleszeret vagy flörtölni fog velük, mint anno velem.. Ha már visszaköveti őket akkor ez a következő lépés... Mindig megkérdezem, hogy mi az oka, hogy minden nőt bekövet, és csak annyi a válasza, hogy "mert csak". De ez nekem nem válasz, félek, hogy nem tetszek neki vagy megcsalásra készül és azért csinálja ezt. Így nagyon nehéz bízzak benne ha állandóan ezt csinàlja. Ha megváltoztatná ezt a hülye "minden nőt bekövetek" viselkedését akkor a féltékenységem is elmúlna, biztos vagyok benne... Ja és még nagyon sokszor mondta hogy ez meg az a színésznő mennyire tetszik neki, én meg sose mondtam őelőtte ilyesmit, hogy ez vagy az a férfi tetszik nekem. Valamint barátságban van azokkal a lányokkal akik valaha flörtöltek vele..Mit tegyek, szakítsak vele? Nem tudom tolerálni ezt a viselkedését. Elmondása szerint ő sose csalna meg és nem is flörtöl más nőkkel, de akkor ezt mégsem értem miért csinálja ezeket.
Szerintem igazad van, én is fiú vagyok és nem követek/jelölök be random idegen lányokat, ha van barátnőm, pláne nem mondok olyat, hogy xy mennyire tetszik nekem. Nem mondom, hogy feltétlenül megcsalna, vagy ilyesmi, de ebből én azt veszem ki, hogy nem igazán tisztel úgy téged, ahogy kéne. De nem is csak ezzel van a baj igazából. Az is baj, hogy a problémáitokat sem tudjátok normális megbeszélni és ez is az ő hibája, jóformán csak legyint egyet. Szerintem egy kapcsolat 2 fő alapja a bizalom és a kommunikáció, na nálatok egyik sincs meg.
Még talán helyre lehet hozni ezt a kapcsolatot, de nem tudom, én hagynám a helyedben.
Teljesen megértelek és jogos a félelmed még akkor is, ha 100% hogy nem csalna meg.
Egyébként az én barátom is ezt csinálta, meg azt hogy ha meséltem neki valakiről (lány osztálytársam pl), akit még életében nem látott egyből bekövette mindenhol (fb, snapchat, ig). Szóvá tettem, nagyon sokszor s mostmár nem csinálja ezeket. Nem tudott normális választ adni, hogy miért csinálta ezt (kao ismeri őket, meg miért lenne baj ha visszakövet valakit aki őt is követi).
Mi még most is együttvagyunk, de mondjuk mi még idejében kiiktattuk a problémát, nem tudom ez nálatok mennyire működne.
köszönöm a válaszokat!
szóvá teszem neki, hogy mennyire zavarnak ezek a dolgok (intelligensen és nem veszekedve vagy mérgesen)
de nem nagyon akar változtatni és állandóan engem hibáztat.. önbizalmam sincs és ezekkel a dolgokkal még jobban beletipor. nem szívesen akarok vele szakítani de én egyáltalán nem érzem, hogy szeretne. hiába mondja ha a tettei nem ezt igazolják. a viselkedését meg nem tudom tolerálni... meglátom mi lesz, ha már nagyon nem bírom, szakítani fogok vele... szerintem kettőnk közül csak én vagyok szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!