Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek?(Nem click bait.)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?(Nem click bait.)

Figyelt kérdés
Szóval nagyon bonyolult helyzetben vagyok. Nyár elején megismerkedtem egy lánnyal és össze is jöttünk. Ezzel semmi gond nincs. Nem szóltam erről semmit se az apámnak(Aki single). Aztán most ma reggel odajönnek hozzám az apám meg egy nő. És bejelentették, hogy össze akarnak házasodni és mondjam meg mi erről a véleményem. Na viszont. Ez a nő a barátnőm anyja. Mi a francot kezdjek? Legyen a barátnőm a húgom vagy legyen apám magányos?

#kapcsolat #Mondandóm
2020. szept. 4. 16:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

A szakításról még annyit - mindig úgy kell szakitani hogy ha beszélgettek a múltról, az vidám téma legyen!

2020. szept. 10. 07:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem beszéljetek mind a négyen az egészről, de nem gáz

a barátnőd nem lesz soha vérbeli tesód, és semmi gond nincs vele

sőtt szerintem nagyon szép lenne így családilag, hogy a szüleitek is összejönnek

2020. szept. 10. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi lett kérdező, meg bírtátok oldani?
2020. szept. 10. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!