Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek?(Nem click bait.)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?(Nem click bait.)

Figyelt kérdés
Szóval nagyon bonyolult helyzetben vagyok. Nyár elején megismerkedtem egy lánnyal és össze is jöttünk. Ezzel semmi gond nincs. Nem szóltam erről semmit se az apámnak(Aki single). Aztán most ma reggel odajönnek hozzám az apám meg egy nő. És bejelentették, hogy össze akarnak házasodni és mondjam meg mi erről a véleményem. Na viszont. Ez a nő a barátnőm anyja. Mi a francot kezdjek? Legyen a barátnőm a húgom vagy legyen apám magányos?

#kapcsolat #Mondandóm
2020. szept. 4. 16:54
A kérdező szavazást indított:
Apám meg a nő szakítson
Szakítok a barátnőmmel és a húgom lesz
Jöjjön össze apám és húgommal se szakítok.
52 szavazat
1 2
 1/13 Lazy Lover ***** válasza:
94%
vérileg semmi közöd a csajhoz miért nem járhatnátok?
2020. szept. 4. 17:15
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Csak mostohatesód lenne, az nem olyan
2020. szept. 4. 17:44
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

tök menő lenne amikor kérdezik hogy ki a csaj .

azt mondhatnád a hugod . majd egy nagy csók ! mindenki lesne hogy most mi van ?

(nappal hugom - éjjel dugom)

na jó , hülyeség !

2020. szept. 4. 18:23
 4/13 Salilala ***** válasza:
90%

Háát szakadok, 3mas! :DDD

Kérdező, szerintem beszélj apáddal. Ha ugy kezeli hogy te egy taknyos kölyök vagy, és legyen a lány a hugid, akkor ne hagyd magad. Semmiképp. Amugy vérfertőzés nincs, szóval végülis nem olyan nagy gáz, ha jártok.

2020. szept. 4. 19:37
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Családban marad...

Amúgy semmi közötök egymáshoz, nyugodtan járhatnak ők is meg ti is, a rokonok meg a többi ember véleményével nem kell foglalkozni.

2020. szept. 4. 20:37
 6/13 A kérdező kommentje:

De hát hogy nézne ki a családi összejöveteleken?

apám:"Szia xyz ő itt a feleségem."

xyz:"Ohh, nagyszerű feleséget választottál! Fiad, hogy van?"

apám:"elvan a """"lányommal"""". "

De eszek szerint amikre szavaztatok sz@rjam le és törődjek a saját dolgommal.

2020. szept. 4. 20:59
 7/13 Salilala ***** válasza:
90%
Hát. Te kérdezted. De megteheted, igen.
2020. szept. 4. 22:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen és minnél előbb beszélj erről apáddal és a barátnőddel és ő is beszéljen az anyjával. (Amúgy csak a mostoha húgod lenne, nem nagy probléma)
2020. szept. 5. 16:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Te amúgy elég furán látsz egy-két dolgot.

Nem tudom milyen idős vagy, de mikor 15 voltam, apám bejelentette hogy új nője van, ezzel együtt lett 2 új tesóm. Én csak lestem hogy mi?? Nem lesz új tesóm, csak azért mert új nőt visz az ágyába. A "tesókkal" azóta is találkoztam vagy 3x, pedig eltelt azóta 8 év. Neked sem lesz semmi közöd rokonilag a barátnődhöz, pláne ha nem is éltek majd együtt négyesben.

Hátrány, hogy ha ti szakítotok, de faterodék együtt maradnak, akkor nézhetitek majd egymást az exeddel a családi összejöveteleken.

2020. szept. 9. 22:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem számít mit mondanak az emberek. Ne azzal foglalkozz ki mit mond. Ha szeretitek egymást és minden rendben közöttetek, akkor én a helyedben büszkén vállalnám hogy ez a családom.

Nálatok értelmet nyer a (szűk családi kör) kifejezés! 😁

2020. szept. 10. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!