Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha a baràtnőtök nagyon szeretné a magassarkúkat, de bennük magasabb lenne nàlatok?
Alapjàraton 155 centi vagyok, de sokkal jobban szeretem a platform magassarkúkat, vagy a legalàbb 5 centis sarokkal rendelkező cipőket, mint a lapos talpúakat. Mostani kedvencem 13 centit ad, platform szandàl sarokkal. (Tudok benne menni, mielőtt valaki ràkérdez)
Van ez a fiú, viszont magasabb vagyok nála magassarkúban, és őt ez nagyon zavarja. Mindenki így van ezzel?
18
Nálam magasabb nem leszel tőle.
De ha szereted, akkor engem nem zavarna.
Engem nem zavarna, kevés az esélye, hogy magasabb legyen nálam egy átlagos magasságú lány :D
200 cm körül lehetek.
Mégha tegyük fel magasabb is lenne, hát nem zavarna igazán, nem egy nagy dolog szerintem.
Nem tudom, hány centi okoz ekkora nagy problémát, de tekintve, hogy te sem vagy egy felhőkarcoló, és 13 centi plusz, gyanítom, 1-2 centin mehet a majré. Nos, nyugodtan pontozzatok le engem is, de aki ennyiből problémát csinál, ott tényleg komoly problémák vannak. Vagy a srác önértékelésével, vagy az érzelmei mélységével. Ha ugyanis szerelmes vagyok valakibe, nehezen tudom elképzelni, hogy ez, vagy bármilyen hasonló mértékű dolog hatalmas problémát jelentene. Hogy is kell ezt elképzelni? "Alacsonyabb vagy nálam 2 centivel, fúú, te vagy a mindenem, de 3 centi plusz, és már irritálsz?" Komolytalan, bocs.
Egyébként pont hasonló helyzetben vagyok. A kiszemeltem kb. 5 centivel alacsonyabb nálam. De imádja a magassarkúkat. Na, úgy már nem alacsonyabb. Ettől nem vonzódok hozzá kevésbé, és főleg nem akarnám megszabni, hogy milyen cipőt vegyen fel. Mert ez az ő személyiségéhez hozzá tartozik. Ha pedig szeretek valakit, akkor nem csak bizonyos dolgait szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!