Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm érezhet bármit az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm érezhet bármit az exe iránt?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel mindketten 17 évesek vagyunk. 3 hónapja járunk minden jó volt az utóbbi időben sokat kérdezgettem az exéről mert kiderült hogy pár emléket megtartott (pl: plüss) az ő elmondása szerint semmit nem jelent neki ezért nem akarta kidobni. Még a régi tabló képe is megvan róla mert úgy van vele mint régi haver. Annyit kell tudni hogy 1 szót sem beszélnek sosem az exével. A barátnőm egyáltalán nem bírja az exét nem tartják a kapcsolatot. Viszont pár napja rá jött egy gondolat kb 2 másodpercig hogy mivan ha mégis szereti. Ezt elmondta nekem mert valahogy feljött egy ilyen téma. Azt mondta hogy ő tudja hogy nem szereti amiatt jutt ilyen eszébe mert én állandóan a múltját emlegettem pedig őt nem érdekli és elakarja felejteni. Viszont azzal a gondolatával nagyon megijesztett. Szerintetek lehet valóság alapja hogy tényleg szereti? Vagy csak véletlen jutott olyan eszébe mert hogy én annyit emlegettem ilyen témát. Mert tényleg túlzásba vittem a múltról való kérdezgetést pedig ő nem akart beszélni róla. Mi a véleményetek?
2020. aug. 20. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Véletlenül megcsaltalak drágám. Mi az hogy véletlen? Ha nem jelent számára semmit akkor az plüss a kukában se jelentene semmit. A tabló kép is csak úgy van ott persze. Szerintem könnyebb rád fogni, hogy miattad nem felejti el mint, hogy beismerje. Tedd ki a szűrét mielőtt ő teszi ki a tied. Ez a bomba bármikor robbanhat.
2020. aug. 20. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy még nincs túl rajta, attól nem jön fel benne hogy lehet mégis szereti, mert kérdezgetnek róla. Ahogy már írták, azért fogja rád, mert könnyebb téged hibáztatni, mint szembenézni vele.

Van hogy emlékből nálad marad 1-2 cucc az extől, de a kép és a plüss is az a kategória, ami még a szoros hozzá kötődést mutatja (túl személyesek).

2020. aug. 20. 11:45
 3/3 anonim válasza:
És te ezek után nem tudod hogy szereti még-e ? A hülye is észre veszi hogy nincs túl rajta...
2020. aug. 20. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!