Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe voltam esve, de a barátom mást választott helyettem(?)
Figyelt kérdés
Bezártak egy öltözőbe egy csomó emberrel együtt. Órákig is bent lehettünk, mire kiengedtek, nálam pedig nem volt kaja. A barátomnak írtam, hogy hozzon nekem Jóreggelt kekszet, de ő nem hozott, mert egy másik lánnyal projektet csináltak. Szerintetek ez már baj/rossz jel? Gondolkodjak el a kapcsolatunkon? Szakítás?2020. aug. 14. 18:35
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez rossz jel, nehogy már ne legyen 15 perce arra, hogy kaját vigyen neked. Ezért még azért ne szakíts, de mond neki, hogy nem esett jól.
2/8 anonim válasza:
Leírtad neki, hogy bezártak, vagy csak azt írtad le, hogy vigyen kekszet?
3/8 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy bezártak.
2020. aug. 14. 19:19
4/8 anonim válasza:
Aki szeret, az visz neked kekszet.
5/8 anonim válasza:
A nyári szünetben hol zártak be egy öltözőbe többeteket? Hogyan maradtatok ott órákig, ki nyitotta aztán ki? Ő milyen projektet csinált, mikor semmi dolga nincs?
Na mindegy, ha igaz a sztori, akkor elég egyértelműen fontosabb volt a másik lány, rád meg tett magasról.
6/8 anonim válasza:
Légy már ön álló .
Saját dolgaidat csak magad oldhatod meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Nos, az eset egy nyári kurzuson ~iskolaszerűségben történt. Pszihológia témájú az egész dolog, azért lettünk oda néhányan bezárva, és a barátom emiatt csinálta a projektet.
Kedves utolsó! Tudtommal az oldal kérdésfeltevésre van kitalálva, remélem, nem haragszol, ha erre használom.
2020. aug. 14. 21:47
8/8 anonim válasza:
Szerintem is itt a vége a kapcsolatotoknak. Ekkora problémát baszki.. Nem kaptál kekszet. Jobban jár a csávó ha kidobod és megkíméled magad tőle. A másik meg h régen rossz ha ide raksz fel egy ilyen idióta kérdést.Miért nem beszélted meg vele? :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!