Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek az egyik legjobb lány barátommal akibe nem vagyok szerelmes, csak ő belém? 20/F
Tudom elég hülye kérdés, meg majd én ugyis eldöntöm magamnak, de kíváncsi vagyok mások véleményére. Ő 21 éves.
Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, rengeteg időt tölt(ött)ünk együtt voltunk egymásba szerelmesek még fiatalabb korunkban, de nem egy időben így nem lett belőle semmi.
Nagyon szép lány, tökéletes teste van, de én arc párti vagyok. Akikbe eddig szerelmes voltam nem igazán érdekelt a testük, belső tulajdonságaik csak az arcuk. Ennek a barátomnak szép arca van, (több ismerősöm is van aki szerelmes belé) de nem olyan ami az ideálom.
Annyira jól kijövünk, jól elvagyunk egymással, hogy úgy érzem akár életünk végéig is együtt lehetnénk, de én most nem vagyok szerelmes, sőt nem is leszek max akkor ha összejövünk szerelem nélkül és majd úgy talán kialakul.
Szexuálisan nagyon vonz már évek óta, de mindig vagy ő vagy én voltam kapcsolatban, így soha nem is próbálkoztam be nála, meg egy esetleges elhamarkodott együttléttel nem akarom elrontani a barátságunkat.
Szia!
Szerintem nagyon rossz ötlet.
Azért, mert nem lennél boldog mellette, és csak más lányok után nézelődnél, ez neki nem tetszene, ezáltal ő is szomorú lesz.
Inkább ha nem vagy szerelmes belé, akkor hagyd őt békén, mert csak fájdalmat okoznál neki.
Szia
Nem szoktam tini kategóriában válaszolni, de ez a kérdés megfogott. Szerintem túl értékelt dolg a szerelem. Meg van minden ami egy működő kapcsolathoz kell (őszinték tudtok lenni egymással, elfogadjátok egymást, tetszik, kívánod) szóval hajrá. Mi is a legjobb barátommal vagyunk együtt, 8 éve, nekem abszolút megérte.
30 N
Mások ölni tudnának egy ilyen lehetőségért! Ne dobd el magadtól/magatoktól az esélyt! Maximum kiderül, hogy nem működtök eggyütt... Na pufff? És akkor mi van?
Ha szexuálisan vonzónak találod akkor meg már nem is lehet kérdés! Fiatalok vagytok, használjátok ki! Sőt, én megbolondítanám még annyival, hogy elmondanám neki, hogy "figyi tök őszintén, én most nem érzek irántad szerelmet, de izgat a tested, kívánlak és ha gondolod próbáljuk ki milyen együtt lenni akár az ágyban, akár egy párként." Így nem érhet az a vád sem, hogy visszaélsz a bizalmával és egyben a kezébe adod a döntés jogát, ami sztem baromi férfias!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!