Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl valakin?
Figyelt kérdés
Van egy lány és neki is meg nekem is ez volt az első kapcsolata viszont vége lett és hát eléggé fáj. Próbálom az összes szabadidőmet lekötni hogy ne gondoljak rá de sehogy sem tudok túl lépni rajta. Tudnátok adni pár tippet, tanácsot hogy mit csináljak2020. aug. 5. 15:14
1/4 anonim válasza:
Ezen csak az idő tud segíteni.
Meg más emberek esetleg. Itt most nem feltétlen egy új párkapcsolatra gondolok, hanem barátokra, haverokra stb.
Szóval szerintem csináld úgy ahogy eddig, kösd le a figyelmedet mással/másokkal és hidd el, idővel túl lépsz rajta. :)
2/4 anonim válasza:
Mennyi ideig voltatok együtt? Mi miatt ment tönkre a kapcsolat? Ezek fontosak a túllépés szempontjából
4/4 A kérdező kommentje:
Kb fél évig voltunk együtt. Azért lett vége mert azt mondta nem érez már irántam többet a barátságnál
2020. aug. 9. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!