Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen hamar léptek túl valakin?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hamar léptek túl valakin?

Figyelt kérdés
Ezt úgy is értem,hogy valakin akibe szerelmes voltál vagy esetleg párkapcsolaton is.

2020. jún. 9. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan írj rám privátba , mi az oka hoyg el akarsz felejteni valakit ha szabad kérdezni?
2020. jún. 9. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Pár nap.
2020. jún. 9. 23:10
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 félreértettél,de kedves vagy :D nem akarok senkin se túllépni,én az a típus vagyok aki hamar túllép az embereken és most nincs semmilyen ügyem :)
2020. jún. 9. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt hiszem eddig két olyan fiú volt akik iránt éreztem id valamit

Az elsőnél nagyon sokáig szenvedtem, viszonzatlan volt s dolog de ő azért szórakozott, én pedig éretlen voltam és naiv

És nem is nagyon engedte hogy elfelejtsem de aztán miután megelégeltem a dolgot végleg

Utána már nem beszéltem vele

De sok sok hónapot elvett az életemből

A másik fiúnál ott mindketten szenvedtünk, aztán neki barátnője lett és mivel a fiúval mindennapos kapcsolat volt köztünk (osztálytársak vagyunk) beszélnem kellett vele az érzéseimről

Kiterítettem neki a lapjaimat

Ő lereagálta úgy ahogy

Aztán miután beszéltem vele

Egyik napról a másikra elmúlt

Azóta néha eszembe jut de már rég nem érzek úgy iránta és a késztetés hogy nekünk együtt kell lennünk is egyre gyengébb

Egyébként fura hogy azzal a két fiúval akik iránt éreztem is valamit, egyáltalán nem jött össze

Mondjuk a többivel se, ott az volt a baj, hogy nem éreztem semmit

17/l

2020. jún. 9. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Változó, volt akinpar nap alatt túl voltam es volt akit 4 évbe telt elengedni.
2020. jún. 10. 08:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A túllépés személyfüggő, mindkét félnél, az egyik hogy saját maga milyen gyorsan tud túllépni, a másik félről pedig hogy bánt a másikkal, mert ha szépen, annál nehezebb elengedni
2020. jún. 10. 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolattól függ. Ha nagyon szerettem sok időt igénybe vehet, de amúgy én se rágódok sokat rajta, mindent könnyen elfogadok
2020. jún. 10. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!