Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nalatok is ugy van hogy vonzodtok egymashoz es mikor ugymond leptek akkor visszahuzodtok? Tobbi lent
Mikor meg a nem kimondott vonzalomrol van szo hanem csak ugy irogattok elvagytok egymassal meg ilyenek, es amikor mar nyit jobban a fiu feled akkor mar nem vagytok ra annyira?
Nekem neha a kapcsolat elejen mindig valhogy tul “nyalasnak” tunnek ilyenkor.
Sokkal izgalmasabb ugymond az ismerkedos resze meg mikor baratok vagytok egy pici extraval h mar ugy beszeltek egymassal h mindketten tudjatok tobb van benne.
De amikor nem kimondva de tudjatok hogy szinte mar csak a hivatalos bejelentes/megbeszeles kell csak ahhoz h tenyleg parba legyetek es jobban kozeledik a fiu akkor kicsit meghatralni van inkabb kedvem meg akkor nem tetszik annnyira a dolog mar.
Ez miert van?
Voltam mar ketto komoly kapcsolatban is tehat van egykis tapasztalt de ezt nem ertem.
Szereted kéretni magad, úgy hogy amúgy nem akarsz semmit, ennyi. Ha akarnád, nem hátrálnál vissza.
Jöhet a dislike, szívesen.
Ez nem igaz h nem akarok semmit , mivel szinte 24/24 ra gondolok es elkepzelem egyutt. Arra vagyom h vegre vele legyek.
Lehet csak ezt a reszset izgalmasabbnak tartom.. ha nem akarok valakivel vmit akkor nem szoktam elvezni ha enyeleg nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!