Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha próbálok túllépni valakin,de kb. minden második álmomban csókolózunk?
Figyelt kérdés
Ezzel a bizonyos fiúval megbeszéltük, hogy mindketten többet érzünk,és sok időt töltöttünk együtt, nagyon imádtam azt a szeretetet amit kaptam tőle. Aztán valahogy elrontottuk mindketten és megbeszéltük, hogy legyünk csak barátok, de azóta ő haragszik rám valami miatt. Néha beszélünk de nem olyan aktív a dolog. Kb egy hete találkoztunk egy buliban de akkor már más lányt fűzött, közös barátaink szerint csak engem akar féltékennyé tenni. Buli után azt álmodtam,hogy felkapott és azt mondta, hogy nem akar tovább engem kerülgetni és megcsókolt,aztán egy csomó ideig csókolóztunk. Sokszor álmodok ilyeneket, attól függetlenül, hogy már napközben nem érzem azt a tüzet és próbálok tovább lépni. Mi lehet ennek az oka? Olyan kliséken kívül,hogy szeretem még, meg hogy vágyok a szeretetére, mert ezzel tisztában vagyok. Ez lehet valamilyen jel? Valami "üzenet"? Olyan írjon aki ért hozzá, légyszi.😊2020. júl. 18. 13:18
1/2 anonim válasza:
Az hogy vágysz rá és vele akarsz lenni, amit álmodban az agyad álom formájában képpé alakít, nem klisé, hanem a valóság. Amit te akarsz, az fantasy; ha mesékre vágysz, akkor az ezotéria kategóriában majd szőnek a "hozzáértők".
2/2 anonim válasza:
Már bocs, de nem mi írunk itt klisét azzal, hogy ha megmondjuk a nyilvánvalót, azaz, hogy még szerelmes vagy belé. Ezt egyébként nem kell szégyellni, előbb-utóbb el is múlik.
Inkább te indulsz ki viszont sajnos klisékből, ha ebbe “jeleket” akarsz belelátni. Illetve ez annak a jele, hogy még nem tudtad őt elengedni. Az élet sajnos nem romantikus film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!