Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy lehet az, hogy eddig nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy eddig nem volt olyan jó a szex a barátommal és szinte alig tudtam elmenni, most meg a szöges ellentéte van?

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve vagyunk együtt.

Számomra nagyon érdekes, mivel egyik pillanatról történt a másikra.

Egyébként ritkábban van alkalmunk úgy is együtt lenni, mivel picit messzebb lakunk egymástól.

2020. aug. 4. 02:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A barátod észrevette, hogy nem túl jó neked, ami nagy piros pont! Ezért utánajárt, mit csináljon másképp. Ez is egy lehetőség.
2020. aug. 4. 06:44
 2/5 Stark2000 ***** válasza:
100%
Valószínű ő neki is érdeke, hogy élvezd az együttléteket. Simán lehet, hogy neten utána nézett, vagy ki kérte valaki nagyon jó barátja tanácsait, etc.
2020. aug. 4. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazából nem volt rossz, inkább semleges és tudta, mert mondtam neki, hogy javítani kellene rajta valahogy.

Semmi nem változott, ugyanúgy csináljuk, ugyanabban a pózban ugyanazzal az óvszerrel amivel eddig is, csak valamiért sokkal intenzívebben érzem őt és eltudok menni viszonylag hamar.

Tudnám, ha utána nézett volna vagy megkérdezett volna valakit, mert mindent megbeszélünk még ezeket az apróságokat is.

2020. aug. 4. 17:33
 4/5 anonim válasza:
100%
Gyakorlat teszi a mestert... ☺️
2020. aug. 5. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Persze, tudom én is. Csak nagyon érdekes, hogy egyik pillanatról a másikra történt.

Mármint egyik hónapban még nem volt semmi extra, aztán amikor újra együtt tudtunk lenni úgy is akkor már nagyon jó volt.

Mindegy. Nem keresem a megoldást, inkább csak örülök neki! 😁

2020. aug. 6. 00:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!