Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom meg akarja kerni a kezem!?
Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok a baratom 23 .
2 eve vagyunk egyutt☺️
Tudom hogy nem sokara meg akarja kerni a kezem de...felek,hogy masok mit gondolnak,egy reszt meg tudom hogy fiatal vagyok! De igazabol szeretnek igent mondani .szerintetek?
(Olyanok ne irjanak h apakomplexus,vagy ilyesmi)
2020. aug. 3. 10:56
1/19 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson 16 évesen házasodni. Az ilyen diákszerelmekből ritkán lesz tartós kapcsolat, habár nem kizárt. Legalább a 18. születésnapod várd meg, de akkor is nagyon fiatal leszel még.
2/19 anonim válasza:
Nem mondanék igent...
Ki tudja...
De rád bízom
3/19 A kérdező kommentje:
Nem hazassag! Csak egy gyuru!! Ami azt jelenti hogy a jegyese leszek ...majd 20 evesen szeretnek hazasodni
2020. aug. 3. 11:02
5/19 A kérdező kommentje:
Annelkul is el tud hagyni nem?
De egyebkent ha rajta mulik o biztos nem hagy el! En tudom!
2020. aug. 3. 11:08
6/19 Stark2000 válasza:
Szerintem fiatal vagy még ehhez, de tégy legjobb belátásod szerint. Azért előfordul, hogy valakik nagyon fiatalon házasodnak / eljegyzik egymást. Anyum 18, apum 20 volt mikor házasodtak pl.
De csak hogy felhozzak egy ellen példát is; én itt vagyok 20 éves, de még komoly kapcsolatra sem vágyom, nem, hogy házasságra.
7/19 A kérdező kommentje:
Rendben,de egyebkent ez mar torvenybe nem utkozik ugye? Ha mar februarba 17 leszek?
2020. aug. 3. 11:11
8/19 anonim válasza:
#7 16 éves kortól már házasodhatsz engedéllyel.
9/19 anonim válasza:
Aztak..va 😂😂😂 értem én, hogy komoly kapcsolat, de inkább vegyetek egy közös macskát hozzá vagy hozzátok és legyen a "gyereketek", de ezt ne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!