Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A nők/lányok csak ösztön lények?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők/lányok csak ösztön lények?

Figyelt kérdés

Először is nem szeretnék senkit megsérteni, vagy megítélni, ahogy a kérdésem írtam.

Egy saját érdekes példát szeretnék elmesélni, és megkérdezni, hogy hogy is van ez az egész akkor. Nem nagyon tudtam hova igazán kategorizálni a kérdésem igazán, de mivel 18 éves vagyok, gondolom még a tini kategóriába beleférhet. (Ha nem, akkor elnézést)

Van az a mondás, hogy nem a ruha teszi az embert, vagy a külső. A saját példámról tudok egy érdekes sztorit, ami kicsit megingatja ezt az állítást, legalább is az én esetemben. Általában nem szoktam feszülős dolgokat hordani, (felsőt) pedig sportos srác vagyok, és gyakran vonják kérdőre, hogy esetleg testképzavarom van-e, hogy mintha el akarnám rejteni magam, pedig van mire büszkének lennem szerintük. Érdekes, hogy amíg mondjuk egy melegítőben, vagy pulóverben (tiszta, igényes) vagyok, nem nagyon keltem fel a lányok figyelmét, vagy is nem néznek meg egyáltalán, mikor meg pólóban, vagy pont egy feszülősebb felsőt veszek fel, konkrétan vonzom a női tekinteteket. Például edzeni mentem, (melegítőben) és ahogy mentem fel a lépcsőn, 3 18-19 év körüli csajszi beszélgettek, rám se nézett egyik sem. Mikor végeztem melegem volt, és úgy döntöttem, hogy felsőben fogok haza menni. Érdekes, össze kötött hajjal, és felsőben mind a három már a kijárattól végig nézett. Plusz a lépcsőn is utánam nézett egy lány. Marha érdekes, mert nekem ez fura kicsit, és kellemetlenül esik. Csak akkor érdeklek valakit, ha a külsőm elég elnyerő, és azt kirakom, mint egy páva a tollait? Én nem az a fajta srác vagyok, aki arra izgul, hogy bámulják.(Mielőtt valaki azt mondaná, hogy biztos meleg vagyok.)

De nem kell itt testre gondolni, ez lehet hajstílus, ruházat vagy bármi egyéb külső tényező.

2020. aug. 3. 00:49
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Zsákruhában a legszexibb nőt se nézik meg, mert gyakorlatilag nem látnak belőle semmit.

Nem feltétlenül az öltözködés, a ruha a legfontosabb, de az első benyomást mindig a kinézet adja meg.

2020. aug. 3. 01:13
 2/3 anonim ***** válasza:
96%

Nem csak a nők ösztönlények, mind ösztönlények vagyunk.

A jelenség amit leírsz egy szexuális drive az emberben. Így van ez rendjén.

2020. aug. 3. 02:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember ösztönlény ilyen téren, mert minden ember megnézi azt, amit szépnek, jónak talál. Ez a férfiaknál is nőknél is megvan, ugyanúgy megbámulnak a férfiak szép, csinos nőket, ahogy a nők helyes férfiakat.

Viszont ezt nem szabad összekeverni a feltétlen vonzalommal, vagy azzal, hogy kivel jönne össze valaki.

Csak hogy személyes példával jöjjek : Nem egyszer előfordult velem olyan, hogy utaztam a buszon és észrevettem egy számomra vonzó/helyes fiút. De annyi volt az egész, hogy egyszer-kétszer ránéztem, eldöntöttem hogy jól néz ki és léptem tovább.

Szóval ezt ne feltétlen vedd annak, hogy valaki csak akkor jönne össze veled, ha látja mennyire jó a tested, pusztán jobban vonzod az emberek tekintetét.

2020. aug. 3. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!