Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez lenne a bennem/bennünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clay Morrow kérdése:

Ez lenne a bennem/bennünk rejlő ösztön?

Figyelt kérdés

Ezt vettem észre magamon, ami lehet csak most tudatosult bennem. Olyan 15 éves korom óta érzek egy belső késztetést, amikor bulin vagyok, hogy 'nőzzek', csajozzak. És mára már annyit erősödött bennem, hogy egész végig mikor buliban vagyok csak ezen kattogok. Csak az van bennem, hogy oda kéne menni már valakihez, majdnem bárkihez ismerkedni. Én sosem foglalkoztam erősen a csajozással, párszor összejött, gondolom ha megint tényleg bevetném magam nem lenne nagy kihívás. De ez a gond. Én nagyon be kell vetnem magam és ezért az utóbbi 2-3 évben lószart sem mozdítottam, nem csináltam. Mindig is gátlásos voltam és félénk, de valahogy mikor fiatalabb voltam ezek ellenére is cselekedtem. Most már jobban úrrá lettek rajtam, hogy beszélgetni sem bírok a kiszemelttel.

De nem akarok terelni. Szóval ez lenne bennem a 'férfiösztön'? Én elkönyveltem magamban, hogy nem lesz nőm. De mégis, felőröl ez engem olyankor. Mindig amikor buliban vagyok, szurkál a belsőm, hogy menjek oda egy lányhoz, de persze nem teszem. Talán nem elég erős az ösztön? Legtöbbször elterelem a figyelmemet, így nem kell vele foglalkoznom, plusz a gátlásaimmal nyert ügyem van, mert nem kezdeményezek, de még is bennem van..

Férfitársaim hogy vagytok ezzel? Tápláljam az érzést, erősítsem meg magamat valahogy? Lassan minden haverom, barátomnak hosszú kapcsolata van. És úgy érzem, hogy szüleim és ismerőseim meg a társaság is rám akarja erőszakolni azt, hogy legyen egy barátnőm. Mert ha nem egy senki vagyok és lúzer.

2016. jan. 10. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem az ösztönnel van a baj, hanem önbizalomhiányod van..
2016. jan. 10. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Figyelj! Az hogy nem elég ez a férfiösztön, az nem igaz. Mert amikor pl egy pók van a szobádban és le akarod csapni, mert félsz tőle, akkor sem fogod megtenni. Azért mert félsz tőle. Lehet hogy egy ideje nem beszéltél lánnyal, így félsz attól, hogy mit mondj neki. Főleg az is probléma, hogy a családod már rád erőltetni a csajozás dolgot, így félsz hogy elszűrod, és tényleg nem lesz senkid. Lehet hogy csak bíztatni akarnak. De ez csak rád tartozik. És tegyél érte, ha akarsz. Nyugodj meg, és gondold át, hogy mit akarsz. Hajrá! Ha elsőre nem megy, az sem baj, mert több lány is van.
2016. jan. 10. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Második!

Én olyan 35%-ban vágyom egy barátnőre.

Megfelelési kényszerrel is küszködök, gondolom emiatt is érzem, hogy kéne már mozdítsak valamit, hogy legyen barátnőm. De ha 35%-ban vágyom egy társra továbbra is, én nem hinném, hogy változna sokat. Egyszóval egyedül maradok, ami elég esélyes.

2016. jan. 10. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Te szeretnél barátnőt! Csak nem mered elkezdeni a dolgot. Miért vagy gyáva? Ha nem próbáltad még, akkor honnan tudod hogy nem felelsz meg neki?
2016. jan. 11. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!