Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hol lehet szexelni ha medvék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet szexelni ha medvék vannak az erdőben?

Figyelt kérdés

Barátnőm Sepsiszentgyörgyön lakik, nincs háza, nincs pénze, szülei házába nem mehetünk, erdőben medvék vannak.

Nyilvános hely nem lehet.

Ha van más ötlet ne tartsák vissza.

2020. júl. 30. 01:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Csak van egy nyomorult szobája kulcsra zárható ajtóval nem?
2020. júl. 30. 02:27
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk kiveszek egy rohadt hotel szobát?!
2020. júl. 30. 05:57
 3/15 Stark2000 ***** válasza:
65%
Építsetek valami fára egy kis kuckót.
2020. júl. 30. 08:38
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Mi az hogy nincs háza? Hajláktalan vagy mi? De akkor hol alszotok? Na ott csináljátok...
2020. júl. 30. 08:49
 5/15 anonim ***** válasza:
30%

Szüleivel lakik a lanyzó, Romániában.

Gondolom nem a legjobb közlemények között.

2020. júl. 30. 09:22
 6/15 anonim ***** válasza:
22%

Kérlek alássan, csak miattatok hogy segítsek rámenem a gugölre és látom hogy ott van a közeletekben Sepsiszentkirály ma kellemes 22°C.

Na feültök a kis biciklire és már mehet is a menet.)

2020. júl. 30. 09:28
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is volt egy csajom akinek nagyon prűd szülei voltak, nem aludhattam náluk, a csajt nem engedték el hozzám, hozzá se mehettünk, és este 8-kor otthon kellett lennie. Akkor 16 voltam, a csaj 17, hotelra nem volt pénzem. Ezzel elérték hogy nyilvános vécékben szexeltünk és hasonló helyeken.

Jár a taps az összes ilyen szülőnek.

Egyszer óvszert is találtak a táskájában és hatalmas szidás után elvették tőle. Ismét egy remek lépés volt, elérték hogy a csaj aznap jobb híján megtapasztalta az első anális szexet. Persze ha letudtam volna annyival hogy akkor csináljuk gumi nélkül rendesen, akkor még én lettem volna a kizárólagos hibás a szülők szemében.

Ezt elmeséltem a jelenlegi párom prűd anyjának is, egyből azt mondta hogy rendben, ha úgyis megoldjuk így vagy úgy, csináljuk náluk :D

2020. júl. 30. 09:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A medve barlangjában, kicsit veszélyes, de izgalmas.
2020. júl. 30. 09:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha neki nincs háza, hol lakik? A szüleinél? Akkor ott miért nem lehet? Vagy nálad?

Ez a kérdés csak ezer másikat vet fel.

2020. júl. 30. 11:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Romániában azért nem biztos hogy olyan könnyű megteremteni egy olyan életszínvonalat mint pl egy saját ház. én azt nem értem hogy sex közben félnek a medvékől de pl alvás közbe nem?
2020. júl. 30. 11:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!