Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek többet érezhet a lány barátom?
A szavazást ezennel lezárom!
Vágó úr! Szeretném megjelölni a C igen, többet érez mint barárságot
.
.
.
Zöld lett, öné a garantál 100 000 forint.
Viccet félretéve, próbálkozz nála, figyu, párban járunk, én is hasonlóan cselekszem, mert olyan egyértelmű utalást tett, hogy na. Bókolj neki gyakrabban, hagyd, hogy teljesen megnyíljon és elhívhatod, de ha elsőre nemet mond ne add fel, mert lehet csak tesztel.
Sok sikert!
19/F
magamról irok, hogy én mit tennék, ha annyi idős lennék mint te.
Én annyi időt töltenék úgy veled, mint barát amennyit csak lehet, megismernélek úgy, mint egy barát, megosztanék veled úgy minden érzésemet, mint egy barát.
Ilyenkor alakul ki igazán egy lelki kötődés, amit még nem alakitanék át egy testi kapcsolattá.
Szóval, tölts annyi időt vele, mint barát, és elfog jönni majd az a pillanat is amikor mindketten érzeni fogjátok, hogy ebből majd több lesz.
Igy olyan érzelemeket tudtok egymással megosztani, amit mondjuk párként, nem biztos, hogy megosztanátok egymással.
várj még, de az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!