Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az baj, ha nem szeretem az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha nem szeretem az ilyen ,,örökre együtt leszünk" szövegeket?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt barátommal. Ő nagyon szereti irogatni nekem, hogy örökre velem akar lenni meg hasonlók. Nem akarok túlzásokba esni. Évek múlva derülhet ki, hogy nem jó vagy más dolgok is történhetnek. Hiába ígérem neki, nem attól lesz biztos, hogy örökre együtt maradunk. Fiatalok vagyunk és változunk sokat. Kicsit úgy érzem, mintha birtokolni akarna és rám van erőltetve. Nekem már halványult a rózsaszín köd.

16L 17F

2020. júl. 19. 23:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
El tudnám vele képzelni a jövőmet.
2020. júl. 20. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az elég nagy baj, hogyha annyi önbecsülésed van, hogy egy ilyen, még szerinted is manipulatív emberrel el tudnád képzelni a jövődet.
2020. júl. 20. 16:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Azért nem manipulál erősen. Ne térjünk el a kérdésemtől. Bizonytalan vagyok magamban és vele kapcsolatba,nem akarok időt elvesztegetni, de most nem szakítani akarok, hanem javítani.
2020. júl. 20. 16:15
 14/16 TR75 ***** válasza:
100%

"Ne térjünk el a kérdésemtől."

A 12-es sorszámú versenyző pont, hogy nem tért el a kérdéstől. Kérdezted, hogy baj-e, ő pedig válaszolt a kérdésre.

Nekem az az érzésem, hogy mentegeted a barátodat, és erre keresel valami igazolást, miközben te magad is érzed, hogy nincs ez így jól.

2020. júl. 20. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Az "örökké együtt leszünk" valóban nem annyira manipulatív, de a "meghalnék, ha elhagynál" és társai nagyon.
2020. júl. 20. 16:58
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Biztos vagy benne, hogy barátod van és nem barátnőd?
2020. júl. 20. 20:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!