Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok.
Van egy barátom, 3 hónapja járunk. Az én anyám és apám eléggé gázak, folyton leégetnek, még az utcán is elkezdenek kiabálni egymással. Az öcsém se különb, folyton beszólogat és hülye neveken hív. Két szóval: szégyellem őket.
A barátom szeretné, ha bemutatnám őt a szüleimnek meg meg akarja ismerni a családomat, azt is akarja, hogy a két család együtt elmenjünk kirándulni, de én nem akarom, hogy megismerje őket, mert lejáratnak, ő és a családja előtt, amit nagyon nem akarok. Csak az érti ezt meg, akinek szintén balhézós, kötekedős, ciki családja van.
A barátom folyton azt érzi, hogy szégyellem őt, de nem őt szégyellem, hanem a családomat, és ezt már számtalanszor elmondtam neki, de nem érti meg. Mit tegyek?
De jó lett volna ha ezt az én párom is akarja. Akkor lehet nem így alakult volna.
Nem tudsz a családdal beszélni, hogy neked fontos a fiú, és szeretnéd ha jól kijonnének?
Nekem is olyan családom van. Mármint ők is veszekedősek, de azért vannak helyek ahol tudják magukat tartani.
Ha szeret a párod biztos megfogja érteni. Maximum kevesebbet lesztek nálatok.
És akkor ha tényleg úgy viselkednek megérti hogy miért nem akarod, és nem azt fogja gondolni hogy szégyelled.
Kommunikálsz vele
Elmondod, hogy te mit nem akarsz és megfogja érteni.
Esetleg elmondod neki, hogy miket szoktak csinálni.
Megerősíted abban, hogy nem szégyelled őt.
Én viccelni szoktam a családomról, abból lelehet szűrni, hogy milyenek.
Nekem apám ilyen. A mondatvégi pont helyett "bazdmeget" használ és olyan témákat hoz elő amitől égek, mint a Reichstag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!