Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk titeket mi fog meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk titeket mi fog meg egy lányban? Mi kell ahhoz hogy egy fiú kapcsolatot akarjon a lánytól?

Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem 30 év alatt a férfiaknak nem lenne szabad komoly kapcsolatba kezdeniük. Úgyis csak megcsalás a vége, és persze a lány a hibás, ha ez nem tetszik neki.
2020. júl. 11. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Ha el tudom képzelni a jövönket vagy az elsö csok el döntöm hogy érzem-e azt a bizsergés vagy szikrát
2020. júl. 11. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Legyen meg az összhang, az a bizonyos kémia. Legyünk egy hullámhosszon, tudjunk beszélgetni akár a semmiről is órákat bár ez nem könnyű mert én alapból nem vagyok beszédes. Szóval röviden egyezzen a személyiségünk. Persze nem vagyok álszent, számít a külső is meg a többi belső tulajdonság is de ha egy hullámhosszon vagyunk akkor jobban el tudom fogadni még az olyan tulajdonságait is amik nem nagyon tetszenek. Nagyjából ennyi.

16/F

2020. júl. 11. 19:58
 4/7 anonim válasza:
90%

Első természetesen a külső. ( Már ha nem egy barátság alakul át szerelemmé.) Aztán a humor, amiből már lehet következtetni az intelligenciára. ÉS végül a közös érdeklődési kör és világnézet. Ezeknek természetesen nem kell 100%-ban fedniük egymást, de azért nem árt ha van egy minél nagyobb közös halmaz.

Én 17 éves koromban így találtam rá az első igazi szerelmemre, akivel 34 éve vagyunk együtt, 32 éve boldog házasságban.

ma 19:56

"Szerintem 30 év alatt a férfiaknak nem lenne szabad komoly kapcsolatba kezdeniük. "

Pld. én vagyok egy élő példa arra, hogy a kijelentésed csak bugyuta általánosítás.

2020. júl. 11. 20:30
 5/7 Hemi the killer válasza:
25%

1.

Talán oylat kéne a nőknek választaniuk, aki nem csalja meg őket.

Ja, hogy arra nem nedvesedik a bugyi...

Hát, akkor így jártak.

Sok pasi van, akik örülnének, ha egyáltalán megcsalnák őket, mert az azt jelentené, hogy már nem szüzek.

2020. júl. 11. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderül, hogy a lány is legalább feleúgy vonzódik hozzád, :))))), e nélkül értelmetlen az egész. A másik pedíg a humor, a harmadik pedíg, hogy legyen nyugodt, értelmes akivel meg lehet beszélni a dolgokat. Ezután külsőleg lehet bármilyen alkatú, a teltebb lányokat szeretem de ha megvan bennük mindez nem érdekel ha átlagos a testsúlya. :))))
2020. júl. 12. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Aranyos, bújós, igényes és perverz. Ennyi. Semmi több. <3
2020. júl. 12. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!