Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a fiatalon összekerült örökké tartó kapcsolatokban?
Nem tudom mi lesz, de remélem ilyen maradok.
Mi 3 éve vagyunk együtt. Neki volt barátnője, nekem nem volt senkim sem előtte.
Én nem vagyok kíváncsi, hogy milyen mással.
És még mindig szerelmesnek érzem magam.
Miért csak amiatt lenne reális?
Szexszel is lehet életre szóló a dolog...
Két éve vagyunk együtt,mindkettőnk első kapcsolata, 17 évesek vagyunk és már az elejétől olyan természetes érzés volt, hogy mindig együtt leszünk, ezen dolgozunk és együtt fejlődünk sok mindenben, én mindig hittem abban, hogy ez lehetséges, noha a környezetemben nem láttam erre példát. Mi együtt is nőttünk fel kiskamasz korunktól, de mindig is többet éreztünk egymás iránt, mint barátságot. Látom azt is, hogy mik lehetnek a kapcsolatunk buktatói, volt amibe már belementünk, de még mielőtt elmélyült volna sokat beszélgettünk és eddig mindent megoldottunk együtt. Nehezebb helyzetben is tapasztaltuk, hogy jól tudunk csapatként együttműködni, ami szerintem mindenkinél lehetséges. Az a lényeg, hogy a nyílt, valós arcodat tudd mutatni a másik felé és tudj leadni az egódból, itt nem a saját külön fellegváradat építgeted, hanem közösen építetek együtt egy végtelenül erős kastélyt. Eddig ezek a legnagyobb tapasztalataim, hajlamos vagyok én is a sértődésre, ami viszont hosszútávon nagyon mérgező lehet, ezen dolgozom magamon.
Persze fontos a közös értékrend, az igazi vonzalom és az hogy mindig tudjatok együtt fejlődni.
Nem könnyű feladat ez, de csodálatos lehet ha az ember arra koncentrál ami van és nem arra ami nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!